Жанна Бадоєва постала в несподіваному образі (ФОТО)

31/07/2016     Автор: Катерина Гук
Жанна Бадоєва постала в несподіваному образі (ФОТО)

Екс-дружина Алана Бадоєва взяла участь у фотосесії, організованої в Римі італійським дизайнером.

Жанна Бадоєва нерідко постає перед своїми підписниками в найоригінальніших і несподіваних образах, але такого перевтілення вона і сама не очікувала, передає Корупція.Стар

На нових фотографіях романтична, загадкова, сексуальна, жіночна і завжди весела Жанна перевтілилася в елегантну, розкішну, шикарну жінку-італійку. Ось, що вона сама пише про свої враження про зйомку: «У такому образі не уявляла себе навіть я сама)))) але так побачив мене італійський дизайнер Ernesto Esposito!».

zhanna-badoeva-300x295 badoeva-zhanna-292x300
Не минуло й години, як Бадоєва поділилася ще кількома фотографіями, які моментально стали досить популярними в Інстаграмі, так як на них користувачі соцмережі не впізнали Жанну.

Крайнє фото колишня ведуча шоу «Орел і Решка» підписала такий спосіб: «Вся Римська зйомка проходила для мене в стресі, в хорошому сенсі цього слова)))) все, що пропонувалося мені викликало у мене море обурення і несподівані рішення. Але я повністю віддалася в руки професіоналів і розслабилася !!!! Я задоволена новим поглядом на мене. Для чого ця зйомка, я розповім трохи пізніше. Але люблю життя, дуже обожнюю працювати з професіоналами своєї справи, спасибі Ernesto !!! ».