Звездные скандалы
Подобається

Йосип Пригожин відмовився від своєї старшої дочки

31/07/2016     Автор: Яна Романська
Йосип Пригожин відмовився від своєї старшої дочки

У родині російського продюсера Йосипа Пригожина розгорівся новий скандал. Приводом стала участь його дочки Данаї в реаліті-шоу "Дом-2".

Батько негативно відреагував на вчинок доньки. Він навіть попросив її змінити прізвище.

Як з'ясувалося, 19-річна дівчина прийшла на майданчик телепроекту, щоб пропіарити себе. Тоді за Данаю проголосувало шість учасників з дев'яти, що дозволяло їй продовжити участь в реаліті-шоу. Однак дівчина несподівано для всіх залишила проект, передає Корупція.Стар

Це було пов'язано з реакцією оточення і поганим передчуттям самої Данаї. І шосте почуття її не підвело.

"Я знаю, що таке "Дом-2 ", — поділилася Даная Пригожина. — Чесно, я йшла туди за піаром і розкручуванням. Тим більше, що тато мені в цьому не допомагає. Ось і вирішила власними силами пробиватися. Але коли батько дізнався про це після запису ефіру, то подзвонив мені і вилаяв. Він сказав, що я ганьблю весь рід, що йому така дочка не потрібна. А під кінець порадив змінити прізвище. я дуже ображена. адже він сам продюсер, розбирається в піарі … Ну допоміг би тоді! Багато знайомих теж стали поливати брудом, писати гидоти. Папа тепер взагалі зі мною не спілкується".

600x400_0xc0a8399a_19977998041469627858

Нагадаємо, що ефір з Данаєю Пригожиною показали 18 липня. Дівчина сподобалася багатьом учасникам і відчувала себе в периметрі цілком впевнено. Цікаво, що дочка продюсера планує повернутися на телебудівництво як тільки прийде в себе.

"Дана переживає через стосунки з батьком вже давно, — розповіла подруга Пригожиної Катя. — Їй не вистачає уваги. Незрозуміло, куди любов і гордість пропали. Нещодавно я прочитала, що Йосип написав про дочку, що "в сім'ї не без виродка". Рідні в шоці".

За останній рік Даная встигла заявити про себе відразу в декількох напрямках. Так, наприклад, дівчина позбавлялася від зайвої ваги в проекті "Худнемо зі "СтарХітом", де їй вдалося скинути 10 кілограмів. Правда, зберегти отриманий результат Пригожиній не вдалося — незабаром вона знову поправилася.

"У мене стався збій в організмі, і вага різко збільшилася, — ділилася раніше дочка продюсера. — За кілька місяців я набрала 20 кілограмів! У мене була істерика. Я навіть хотіла робити ліпосакцію, але тато заборонив".

Даная звернулася до лікарів, дійшла навіть до психіатра.

"Фахівці порадили спочатку налагодити внутрішній світ, — продовжила Пригожина. — Але те, що я бачу в дзеркалі зараз, зовсім не радує, навпаки, дуже засмучує".

Втім, проблеми з вагою не заважають Пригожиній в житті. Вона отримує вищу освіту і паралельно працює візажистом, а в травні вона зайняла призове місце в конкурсі краси "Міс Русь", де на перемогу претендували 24 учасниці.

"Я відразу сказав Дані, що не буду присутнім на конкурсі, — зазначив Йосип Пригожин. — Інакше це було б нечесно. Я не складав доньці ніякої протекції. Вона сама пройшла конкурсний відбір, записала пісню — все зробила сама, без моєї підтримки! І я нею пишаюся. я всіх своїх дітей дуже люблю і завжди радію їхнім успіхам".