Плітки
Подобається

У колишньої дружини Федора Бондарчука з’явився новий чоловік (ФОТО)

31/07/2016     Автор: Яна Романська
У колишньої дружини Федора Бондарчука з’явився новий чоловік (ФОТО)

У мережі з'явився знімок

Серце колишньої дружини відомого режисера Федора Бондарчука, схоже, вже не вільне. На відпочинку Світлана була помічена з новим коханим, передає Корупція.Стар

Багато шанувальників Світлани після її розлучення стверджували, що Федір ще не раз пошкодує про своє рішення і буде просити її повернутися. Цього не сталося, і Бондарчук зараз щасливий в шлюбі, але і його екс-дружина вже не переживає через особисте життя. Світлана знайшла нового хлопця.

Про це стало відомо з соцмереж. Близька подруга Світлани опублікувала новий знімок. На ньому екс-дружина Бондарчука зображена разом зі своїм коханим. Обличчя чоловіка не видно, однак передплатники відразу зрозуміли, що між закоханими дійсно сильні почуття.

Подруга Світлани підписала фото: "Ніжність".

Шанувальники колишньої дружини Бондарчука прийшли в захват від знімка. Багато стали питати, хто ж цей таємничий молодий чоловік, який зараз поруч з жінкою. Відповіді так і не послідувало, проте фанати Світлани не засмутилися і побажали їй щастя в особистому житті. Користувачі соцмережі сподіваються, що коханий Бондарчук буде її берегти, підтримувати і по-справжньому любити.

1_37