Новини про зірок
Подобається

Роль дорослої Герміони зіграла темношкіра актриса (ФОТО)

31/07/2016     Автор: Катерина Гук
Роль дорослої Герміони зіграла темношкіра актриса (ФОТО)

У Лондоні відбулася довгоочікувана прем'єра вистави про дорослого чарівника.

Дія розгортається через 19 років після подій, описаних в сьомій книзі "Гаррі Поттер і дари Смерті", передає Корупція.Стар

Знаменитий чарівник одружений на сестрі свого кращого друга Рона Уіззлі — Джіні. Він працює в Міністерстві Магії і виховує трьох дітей. Однак щастя раптово затьмарюють "старі сімейні прокляття", і темним силам з минулого тепер вже протистоїть Поттер-молодший — Албус. На допомогу приходять Рон і ще одна давня подруга Гаррі — Герміона Грейнджер.

Змужнілого Гаррі в спектаклі грає 36-річний актор Джеймі Паркер, Рона Візлі — 34-річний Пол Тонле, а Герміону Грейнджер — 45-річна темношкіра актриса Нома Думезвені.

QA2fZUvI0x8 o2qhZ7kpSeM 24190073

Як передає BBC, багато шанувальників книг і фільмів про Гаррі Поттера під час прем'єрного показу були одягнені в костюми відьом і чаклунів. Сама ж Джоан Роулінг напередодні випустила відеозвернення до тих, кому пощастило в числі перших побачити спектакль. Вона попросила прихильників не розголошувати деталі сюжету п'єси.

Квитки на спектакль уже розкупили до травня 2017 року. У продаж вони надійшли ще в жовтні 2015 го, причому перші 175 тис. Були розпродані за 24 години.