Зіркові скандали
Подобається

Королеву краси посадять за шахрайство (ФОТО)

31/07/2016     Автор: Катерина Гук
Королеву краси посадять за шахрайство (ФОТО)

Молода жінка, яка в минулому ставала володаркою титулу «Міс Пенсільванія», зуміла обдурити багатьох довірливих друзів і знайомих, отримавши від них гроші на проходження курсу хіміотерапії в лікарні імені Джона Хопкінса в Балтіморі.

Щоб її несамовитий і страшна розповідь про діагностоване онкологічне захворювання, лікування якого вимагає величезної грошової суми, був більш переконливим, 24-річна американка Бренді Лі Уївер-Гейтс (Brandi Lee Weaver-Gates) навіть погодилася розлучитися зі своїми гарними волоссям і поголити голову, передає Корупція.Стар

Перші підозри у ошуканих людей виникли, коли Бренді почала наполягати на тому, що під час проходження курсу хіміотерапії вона повинна залишатися одна, а волосся жінки почало зрадницьки відростати. Звернувшись до лікарні, жертви обману не знайшли будь-яких записів про Бренді.

1439487037_brandi-lee-weaver-gates-467 454-292-Brandi_Weaver_Gates

Коли розглядом справи про шахрайство зайнявся суд, Бренді зізналася, що обдурила 150 чоловік, включаючи онкохворих, і незаконно заволоділа 30 тисячами доларів. За рішенням суду, шахрайка буде позбавлена ​​волі на строк від двох до чотирьох років.