Новини про зірок
Подобається

Артист Володимир Винокур розкрив таємницю Алли Пугачової

31/07/2016     Автор: Катерина Гук
Артист Володимир Винокур розкрив таємницю Алли Пугачової


Володимир Винокур на естраді вже більше 40 років.

В інтерв'ю Дням.Ру він зізнався, що сьогодні добитися популярності йому було б набагато важче, передає Корупція.Стар

«Дуже складно потрапити молодим на естраду в наші дні, — говорить артист. — У радянські роки була потужна організація і при ній — комітет з культури.

Ось де була справжня «фабрика зірок»: вони шукали молодих артистів по всій великій країні і виводили їх у світ. Не було слова «продюсер», не знали поняття платної ротації, не говорили про гонорари. Але саме комсомольська організація відкрила Ротару, Чепраги, Римбаева, Петросяна, Леонтьєва. І всі вони їздили на фестивалі, проводили творчі зустрічі, отримували живий глядацький відгук ».

8669 (1)_89
Винокур запевняє при цьому, що зовсім не проти численних нових телешоу з пошуку нових талантів. «Але це ж чисто комерційний проект, після закінчення якого молодих артистів прокочують по країні, щоб відбити витрачені бабки, і потім про цих молодих людей все забувають, — вважає артист. — І ніхто не займається розвитком артиста, розкриттям його особистості. Пощастило дуже небагатьом: Валерія знайшла талановитого чоловіка і продюсера Йосипа Пригожина, у Алли Пугачової створив її популярність Євген Болдін. На жаль, у нинішніх молодих артистів немає такої підтримки ».