Новини про зірок
Подобається

Батько покійної Жанни Фріске розповів, що її згубило

30/07/2016     Автор: Катерина Гук
Батько покійної Жанни Фріске розповів, що її згубило

Батько Жанни Фріске повідомив, що вагітність погубила співачку.

За його словами, про наявність страшної хвороби вона дізналася лише коли завагітніла, передає Корупція.Стар

У той час вона не наважилася почати лікування, вважаючи, що це погубить дитину. Без необхідного курсу терапії на ранній стадії, Фріске померла близько року тому.

Володимир Фріске акцентував увагу на тому, що після того, як його дочка народила хлопчика, хвороба стала сильно прогресувати і надалі їй вже не могли допомогти американські і європейські лікарі, надавши гарантію, що раку не з'явиться знову. Велика частина з них ніколи навіть не стикалася з випадками лікування на такій стадії занедбаності хвороби.

Після курсу лікування співачці стало трохи краще, вона знову стала займатися домашніми справами, але через деякий час рак дав про себе знати і Фріске осліпла. Весняний минулорічний період дівчина зовсім перебувала в непритомному стані. Фріске померла в червні, коли її організм просто перестав приймати вплив знеболюючих. Вона померла у віці 41 року. Її чоловік Дмитро Шепелєв пообіцяв, що розповість про всі події та переживання Фріске в передсмертні роки. Автобіографічна книга може вийти вже в цьому році.