Новини про зірок
Подобається

Тетяна Денисова вперше розповіла, хто батько її сина

29/07/2016     Автор: Яна Романська
Тетяна Денисова вперше розповіла, хто батько її сина

Тетяна Денисова розповіла, від кого вона народила сина

А сталося це відразу після виступу однієї з пар, коли на сцену виїхав справжній крутий «байк». Хореограф тут же з сумом згадала свою лиху молодість і зізналася, що вона також колись давно піддалася спокусам молодої людини з татуюваннями і на мотобайку.

Суддя телешоу «Танцюють всі» прямо під час прямого ефіру шокувала глядачів своїм визнанням про те, що вона народила свого улюбленого синочка Льва … від байкера з численними татуюваннями. Тетяна Денисова мала на увазі свого екс-чоловіка красеня Іллю Страхова, передає Корупція.Стар

Шок у глядачів і журналістів, до речі, викликав саме той факт, що Таня розговорилася на тему тата свого малюка прямо під час ефіру. Раніше ж ця тема, нагадаємо, була під дуже суворою забороною. Адже, Денисова завжди вважала за краще своє особисте життя ховати під сімома замками. 

0ac34588cef7c0465453311cdc33ef6f 12747345 92759496_Tatyana_Denimsova_i_suyn

Також після шоу зворушена Денисова зізналася журналістам, що народження сина Льва тоді не допомогло врятувати їх сім'ю. Довелося розлучатися … І тепер у неї залишилися тільки одні приємні спогади і улюблений синок.