Новини про зірок
Подобається

Мелані Гріффіт розповіла про важкі наслідки від розлучення з Бандерасом (фото)

29/07/2016     Автор: admin
Мелані Гріффіт розповіла про важкі наслідки від розлучення з Бандерасом (фото)

"Я немов пташеня, яке випало з гнізда", — заявила актриса

У минулому грудні після двох десятиліть сімейного життя Мелані Гріффіт оформила розлучення з Антоніо Бандерасом. Троє дітей актриси давно виросли, і у Мелані з'явився час побути наодинці з самою собою, повідомляє Корупція.Стар

Під час інтерв'ю на недавньому прийомі в Беверлі-Хіллз актриса зізналася: "Для мене настав час заглянути всередину самої себе. Це дуже цікавий період. Зараз я відчуваю себе дуже суперечливо — вільної, але одночасно самотньою. Мені і нудно, і одночасно дуже цікаво, що це за новий стан. Я немов пташеня, яке випало з гнізда ".

Однак самотність наврядчи триватиме для Мелані довго: "Всі мої діти виросли прекрасними людьми, так що за них я спокійна. Життя не стоїть на місці — ось і моя найменша, Стелла, вже починає власний шлях. Вона переїжджає з дому, так як отримала місце в гуртожитку в коледжі. В будинку не залишилося нікого з дітей. Зате старші діти (30-річний Олександр Бауер і 26-річна Дакота Джонсон) вже доросли до того моменту, коли пора заводити власну сім'ю, так що незабаром я сподіваюся стати бабусею — будинок знову наповниться дитячим сміхом ".

Період наодинці з собою почався для Мелані далеко від всіх: "Я просто поїхала в свій будинок в Аспені. Він стоїть в абсолютній самотності, в горах, на висоті трьох тисяч метрів. Незважаючи на те, що він знаходиться так високо, для мене перебування там — справжнє духовне заземлення, яке прояснює свідомість. Тут, в Лос-Анджелесі, з усією його метушнею, нескінченними справами і заторами, досягнути умиротворення просто неможливо ".

12269