Новини про зірок
Подобається

Маша Єфросиніна відкрила українкам свою таємницю (фото)

29/07/2016     Автор: admin
Маша Єфросиніна відкрила українкам свою таємницю (фото)

Телеведуча розповіла про любов до "бабусиних" суконь

Телеведуча Маша Єфросиніна на сторінці в Instagram розповіла про те, як повинна виглядати сексуальна жінка. Марія не вважає за необхідне носити вбрання з глибоким декольте.

На думку Єфросиніної сексуальність жінки проявляється в її поведінці. На знімку Марія позує в скромному платті від Yves Saint Laurent, повідомляє Корупція.Стар

"Сьогодні одна моя знайома заявила мені таке: "Маша, мені незрозуміла твоя пристрасть до (цитую) таким закупорених, чернечо-бабусиних суконь! Це жахливо несексуально! Ніхто взагалі навіть не уявляє, які в тебе груди!" Е, ну як би, представляти, як виглядають мої груди та інші частини тіла, на моє глибоке переконання, може виключно мій чоловік! Ну, це так, моя непопулярна для шоу-бізнесу позиція! Але от щодо сексуальності висловлюся: я абсолютно переконана в тому, що сексуальність жінки в ній самій – в її очах, манерах, енергії, яку вона виділяє, в умінні захоплювати оточуючих і заповнювати собою простір так, що їй услід незмінно скажуть: "Боже, вона неймовірно приваблива, від неї не відірвати очей!" і вже точно не в стягнутих попкою сісяшах, які показово підпирають підборіддя. Хоча, не посперечаєшся, це видовище куди більш яскраве", – поділилася Марія.

.jpg_54