Новини про зірок
Подобається

Кім Кардашьян і Кріссі Тейге розповіли про скандал на весіллі (фото)

29/07/2016     Автор: admin
Кім Кардашьян і Кріссі Тейге розповіли про скандал на весіллі (фото)

Обидва весілля пройшли в Італії

Дружина Джона Ледженд Кріссі Тейге стала запрошеної гостею рубрики Inner Circle на сайті Кім Кардашьян, де поділилася з подругою і зіркою реаліті шоу "Сімейство Кардашьян" цікавою історією, яка сталася на весіллі Кім і Каньє Уеста в травні 2014 року, повідомляє Корупція.Стар

"На весіллі ми з Джоном жахливо посварилися — як ніколи. Це був той випадок, коли ти впевнений: всі дивляться на тебе, бо щойно ти зіпсував чиєсь весілля. Але, на щастя, ніхто нічого не помітив. Потім, коли Джон виступав на сцені з піснею, під яку ви виконували свій перший танець, всі дивилися на нього із захопленням, і я чула, як люди говорили: "Хіба Джон не прекрасний?" А я стояла і думала: "Ні!" ", — розповіла Крісті.

"Ми з Каньє теж посварилися під час вашого весілля, навіть незважаючи на те, що мене там не було, — відповіла Кім, яка незадовго до торжества, що пройшов у вересні 2013 року, вперше стала мамою. — Я не прийшла, бо Норт тільки недавно народилася, я була дуже товстою, так і не змогла вибрати відповідний наряд і відчувала себе жахливо. А Каньє весь час писав мені повідомлення: "Дитинко, це найкрасивіше весілля на світі", "Дитинко, тут так здорово, мені б правда хотілося , щоб ти була тут! "У підсумку я жахливо на нього розлютилася і попросила взагалі не писати. я сказала йому, що він змушує мене відчувати себе ще гірше!".

Обидва весілля, до слова, пройшли в Італії: Кім і Каньє одружилися у Флоренції, а Кріссі і Джон — на озері Комо.

1732864