Зірка тижня
Подобається

Актору серіалу «Як я зустрів вашу маму» Джошу Реднору сьогодні стукнуло 42 (фото)

29/07/2016     Автор: admin
Актору серіалу «Як я зустрів вашу маму» Джошу Реднору сьогодні стукнуло 42 (фото)

Топ-5 фактів із життя Джоша Реднора

29 липня свій день народження святкує актор Джош Реднор, відомий своєю роллю в серіалі "Як я зустрів вашу маму". Часто буває, що роль в серіалі або фільмі настільки добре виходить, що актора називають ім'ям його персонажа. Так ось, Джошу вдалося запам'ятатися глядачеві Тедом Мосбі, повідомляє Корупція.Стар

Але у нього в житті є не тільки ця роль. Тому в честь дня народження Джоша Реднор редакція підготувала для тебе ще кілька фактів з його життя:

  1. Актор відомий ще і ролями в серіалах: серіалі 'Закон і порядок ", де він зіграв Роберта Кітсона, багатосерійному проекті" Швидка допомога ", в ролі Кейта і інших фільмах.
  2. Джош Реднор ще режисер і сценарист. Джош сам написав сценарій і виконав головну роль в мелодрамі "Щасливі разом" (2010). Пізніше поставив картину "Гуманітарні науки".
  3. На фестивалі "Санденс" в 2010 році його режисерський дебют "Щасливі разом" отримав приз глядацьких симпатій в жанрі "Драма".
  4. Джош Реднор зізнавався, що не женеться за кар'єрою актора. Йому більше подобається режисерська робота. Та й для себе він вибрав девіз: жити і подорожувати, писати і займатися іншими своїми справами, і, звичайно ж, менше працювати.
  5. Дивно, коли про актора відомо менше, ніж про його персонаж. Але Джоша це не засмучує, а навіть зовсім навпаки. Він зізнається, що ця роль принесла йому славу, але не заважає працювати в кіно і театрі.

e96_11311913_414665022049777_325003057_n