Новини про зірок
Подобається

«Євробачення-2017»: символом пісенного конкурсу в Києві буде … тарілка (ФОТО)

28/07/2016     Автор: Катерина Гук
«Євробачення-2017»: символом пісенного конкурсу в Києві буде … тарілка (ФОТО)

Київ, Дніпро і Одеса стали головними претендентами на проведення конкурсу Євробачення, який в наступному році повинен пройти в Україні. Таке рішення було прийнято на засіданні оргкомітету з питань підготовки та проведення в Україні "Євробачення-2017".

У середу, 27 липня, стало відомо про те, що символом конкурсу в Києві, якщо він переможе у відборі, стануть чотири тарілки з петриківським розписом, передає Корупція.Стар

"Напередодні Євробачення ми плануємо виготовити 44 тарілки, для кожної країни-учасника конкурсу. У кожної повинен бути присутнім прапор, герб, пейзаж — в загальному, то, що допоможе ідентифікувати країну. Після конкурсу ми хочемо перемістити всі тарілки в парк" Володимирська гірка "або на бульвар Шевченка. Вийде дуже класна галерея під відкритим небом ", — прокоментувала куратор проектів в" Folk Ukraine "Надія Тутенко.

1469652885_ev1

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що довелося перенести дату оголошення міста-переможця, оскільки виникли фінансові труднощі. Про це повідомив міністр культури України Євген Нищук перед засіданням Кабміну.