Телеведучий Іван Ургант вперше показав 10-місячну доньку (ФОТО)

28/07/2016     Автор: Катерина Гук
Телеведучий Іван Ургант вперше показав 10-місячну доньку (ФОТО)


Телеведучий відправився на відпочинок зі своєю сім'єю і показав найочікуваніше фото для своїх шанувальників.

Не всі знаменитості виявляють активність в соціальних мережах, і Іван Ургант відноситься якраз до тих, хто не любить виставляти свої особисті сімейні фотографії на загальний огляд. Публіка з нетерпінням чекає нових знімків з «домашнього» альбому Урганта, та й приймає кожне фото завжди позитивно, не опускаючись до рівня злостивців, які пишуть грубі крітіканскіе коментарі, передає Корупція.Стар

Варто було Івану показати свіже фото, на якому він зображений разом зі своєю молодшою ​​дочкою, як інтернет-користувачі довели йому, що такі знімки всіх вражають. Кількість лайків говорить сама про себе — 141 000, тобто неймовірно величезна кількість людей натиснули на сердечко під фото, де зображені лише ноги відомого телеведучого і маленькі ніжки його дочки Валерії.

1469697872_urgant
Судячи з геолокації, яку вказав Іван Ургант на новому фото, відпочиває він зі своїми дівчатками в Каліфорнії. Його шанувальники трохи засмутилися того, що він не сфотографувався з донькою так, щоб було видно її обличчя. Швидше за все, Іван, як і більшість його колег, буде ще деякий час ховати свою дитину від сторонніх очей.