Співачка Анна Семенович вразила фігурою в купальнику (ФОТО)

28/07/2016     Автор: Катерина Гук
Співачка Анна Семенович вразила фігурою в купальнику (ФОТО)

Співачка Анна Семенович вирішила не відставати від своїх колег, викладають в соцмережах фотографії в купальниках, і теж опублікувала пікантний знімок у себе в мікроблозі зі своєї подорожі в сонячну Грецію.

Днями Анна Семенович вирішила порадувати своїх шанувальників новим знімком на своїй сторінці в Instagram. Цього разу зірка продемонструвала переваги своєї фігури, відпочиваючи на грецькому острові Родос, передає Корупція.Стар


На фотографії співачка ніжиться на сонечку, лежачи на палубі яхти в чорному відрядних купальник, який підкреслює її пишні груди і стрункі ноги. Свій пляжний образ Анна доповнила солом'яною крислатому капелюшком.

— Є на землі такі місця, куди хочеться повертатися і для мене це Греція !!! Приголомшлива історія, красиве море і доброта в очах людей. Обожнюю місцевих жителів в них є світло, який заряджає всіх навколо, — підписала знімок Анна Семенович.

UY9CuJSPHgA ecBUKh_jJSU
Фотографія співачки за короткий час зібрала тисячі лайків і сотні коментарів, в яких фоловери не скупилися на компліменти фігурі Анни: "Шикарна дівчина!", "Яка ж ти сексуальна", "На таких жінках земля тримається, захоплююся вами!", "Анна! дивлюся на Вас і милуюся. Ви прекрасно виглядаєте на фоні цієї білої яхти, з її білими вигинами які чудово гармонують з вигинами Вашої талії ".