Новини про зірок
Подобається

Світлана Тарабарова відзначила свій день народження в Яремче (фото)

27/07/2016     Автор: admin
Світлана Тарабарова відзначила свій день народження в Яремче (фото)

Світлані Тарабаровій подарували оригінальний торт

Свій 26-ий день народження українська співачка Світлана Тарабарова відсвяткувала в курортному місті Яремче. День задався дуже яскравим і насиченим. Світлані вдалося вирватися в гори на квадроциклі і подолати досить складна ділянка позашляхової траси, а також скупатися у водоспаді, повідомляє Корупція.Стар

Увечері співачку чекав сюрприз – вечірка в колі зіркових друзів на честь її дня народження в готелі Romantik Spa Hotel. Привітати артистку зібралися Тоня Марвіенко, Арсен Мірзоян, Віталій Козловський які, також відпочивають зі своїми сім'ями в горах.

Незмінним атрибутом свята був торт, який мав досить музичний вид – у вигляді улюблених клавіш артистки. Великою несподіванкою для співачки стало виконання пісні "Многая літа" від народної артистки України Ніни Матвієнко.

Я дякую кожному-кождого за теплі слова і за підтримку. Спасибі моїй родині, сестрам і Всесвіту за життя. Для мене велика честь бути поруч і слухати "Многая літа" у виконанні великої родини: Ніни Митрофанівни, Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна. Дякую за обійми Віталіку Козловському та моєму улюбленому місцю в Карпатах. Я щаслива!

Зазначила співачка в своєму Instagram

Світлана Тарабарова

Світлана Тарабарова

Світлана Тарабарова

Світлана Тарабарова

Світлана Тарабарова

Крім того, 30-31 липня в курортному місті Яремче відбудуться святкування з нагоди Дня міста. Очікується приїзд автора пісень і співака Влада Дарвін, актора Віталія Борисюка, бізнес-леді Влади Литовченко і телеведучого В'ячеслава Соломки. Захід пройде в гуцульських традиціях з піснями і конкурсами. Також жителі і гості міста зможуть відвідати наймасштабнішу в карпатському регіоні ярмарок.