Плітки
Подобається

Стало відомо, що ж пов’язує Настасію Самбурську і Курбана Омарова

27/07/2016     Автор: Катерина Гук
Стало відомо, що ж пов’язує Настасію Самбурську і Курбана Омарова

Молода актриса і колишній чоловік Ксенії Бородіної задумали спільний бізнес-проект.

Близько тижня тому уважні шанувальники вирахували, що Настасья Самбурська і колишній чоловік Бородіної разом відпочивають в Іспанії, передає Корупція.Стар

Природно, все тут же вирішили, що у парочки роман, і накинулися з докорами на новоспечену пару. Настасію прозвали Викрадачки, ну, а Курбана багатомільйонні фанати Бородіної звинуватили у всіх гріхах, в тому числі і в черговій зраді їх улюбленої зірки, адже все-таки формально Ксюша і Курбан ще не розлучилися.

Однак, як виявилося, даремно собак спустили на хлопців. Актрису і екс-чоловіка ведучої «Дому-2» пов'язують тільки ділові стосунки. І зустрічалися вони за обідом якраз заради того, щоб обговорити деталі їх майбутнього спільного бізнесу.

Курбан Омаров запропонував Настасія стати партнером в його новому бізнес-проект «Звездаграм». Він буде являти собою аккаунт в «Інстаграме», в якому зірки російського шоу-бізнесу будуть публікувати свої особисті фото — а-ля інтернет-журнал про зірок, де вони самі про себе все розповідають. Як стверджують кореспонденти «Лайфа», з деякими з знаменитостей вже укладено договір.

Бізнесмен шукає нове обличчя для свого магазину одягу, який до недавнього часу носив ім'я Ксенії Бородіної. Однак після розставання з дружиною Курбан Омаров розпорядився спільним бізнесом, на жаль, не в її користь і забрав все собі.