«Неоновий демон»: фотозвіт з київської прем’єри

27/07/2016     Автор: admin
«Неоновий демон»: фотозвіт з київської прем’єри

Днями відбувся допрем'єрний показ фільму "Неоновий демон" в кінотеатрі "Оскар"

Нещодавно в столичному кінотеатрі "Оскар" відбулася гала-прем'єра фешн-хоррора"Неоновий демон" (The Neon Demon), повідомляє Корупція.Стар

"Неоновий демон" показує закулісся модного світу – привабливе і лякаюче. За сюжетом, починаюча модель Джессі переїжджає в Лос-Анджелес, де користується успіхом у фотографів і модельєрів. Пізніше вона потрапляє в поле зору групи одержимих красою дівчат, готових піти на все, щоб відібрати її молодість і життєві сили.

Серед гостей, які побачили першими стрічку-провокацію, що розкриває зворотну сторону світу модної індустрії – Ірина Данилевська, Володимир Нечипорук, Поліна Неня, Ірина Каравай, травесті-діва Монро, Олена Бурба, Ахтем Сейтаблаєв, Катя Тейлор, Юрій Марченко, Серж Смолін & Серж Пайє, Річард Горн, Соня Плакидюк, Жан Гріцфельдт, Olimpia Whitemustache, Анна Ганапольська, Даша Коломієць, Анна Мостова, Олексій Гладушевський, Ваня Фролов, Мирослав Слабошпицький, Альона Дальська, Яна Алтухова, Слава Соломка та багато інших.

"Неоновий демон": в кінотеатрі "Оскар" відбулася гала-прем'єра нового фільму (фото)

Нагадаємо, "Неоновий демон" виходить на екрани в серії допрем'єрних показів 28 липня, а в широкому всеукраїнському прокаті з'явиться з 4 серпня. Глядачі побачать стрічку в Києві, Дніпропетровську, Львові, Луцьку, Маріуполі, Одесі, Полтаві, Сумах та Харкові. Покази відбуваються як в українській озвучці, так і в оригіналі з субтитрами.