Новини про зірок
Подобається

Мадонна судитиметься з сусідами (фото)

27/07/2016     Автор: admin
Мадонна судитиметься з сусідами (фото)

Співачка скандалить з сусідами

Сусіди Мадонни по будинку на Манхеттені подали в суд на співачку. У заяві жителів йдеться, що знаменитість не дотримується правила спільного проживання в елітному будинку. Згідно з цим правилом, Мадонна повинна перебувати вдома завжди, коли там знаходяться сторонні люди або члени її сім'ї. Співачка подала зустрічний позов до Манхеттенського суду, так як, зрозуміло, ці правила її не влаштовують зовсім, повідомляє Корупція.Стар

Мадонна, маючи щільний графік і цілком зрозуміло, що дотримуватися правил вона чисто фізично не в змозі. У позові співачка просить суд зняти з неї це зобов'язання в зв'язку з обставинами і дозволити її дітям і персоналу мати можливість знаходиться в її будинку в будь-який час.

Нагадаємо, що це не перший судовий розгляд Мадонни з сусідами по багатоквартирному будинку. Кілька років тому мешканці скаржилися на співачку, яка використовує житлове приміщення в якості студії. В результаті сусіди змушені терпіти неминучий шум, гучну музику і тупіт, які проникають до них через стелі, стіни і батареї, незважаючи на звукоізоляцію.

17_main