Новини про зірок
Подобається

Бейонсе і Джей Зі стали найбільш високооплачуваною парою шоу-бізнесу (фото)

27/07/2016     Автор: admin
Бейонсе і Джей Зі стали найбільш високооплачуваною парою шоу-бізнесу (фото)

Згідно Forbes, основним джерелом доходу Бейонсе став її альбом "Лимонад"

Офіційно назвавши Тейлор Свіфт найбільш високооплачуваною знаменитістю 2016 року, журнал Forbes одночасно опублікував рейтинг найбагатших пар шоу-бізнесу. Очолили його, цілком очікувано, Бейонсе і Джей Зі — правда, тільки "завдяки" все тієї ж Тейлор Свіфт, яка не так давно розійшлась зі своїм бойфрендом Келвіном Харрісом, повідомляє Корупція.Стар

За даними експертів Forbes, за попередній річний період Бейонсе і Джей Зі сумарно заробили 107,5 мільйонів доларів — значно більше, ніж інші зіркові пари, що увійшли до рейтингу бізнес-видання. Звичайно, якби Тейлор не розлучилася з Харрісом, ця пара без праці обігнала б пару Бейонсе і Джей Зі, оскільки дохід однієї тільки Свіфт за попередній річний період склав понад 170 мільйонів доларів.

Згідно Forbes, основним джерелом доходу Бейонсе став її альбом "Лимонад", що вийшов зі скандалом в квітні цього року — вміло підігрів інтерес до нового альбому за рахунок чуток про подружню невірність, Бейонсе заробила 54 мільйони доларів. Її чоловік, репер і продюсер Джей Зі, заробив за рік всього на півмільйона менше — причому більшу частину доходу йому забезпечили продажі шампанського власної марки "Арманд де Брігнак" і коньяку "D'Ussé".

24_main