Новини про зірок
Подобається

Іменинниця дня: Світлана Тарабарова вірить, що музика здатна змінити світ на краще (фото)

26/07/2016     Автор: admin
Іменинниця дня: Світлана Тарабарова вірить, що музика здатна змінити світ на краще (фото)

Топ-5 фактів із життя Світлани Тарабарової

Сьогодні, 26 липня, свій день народження святкує українська співачка Світлана Тарабарова. Ще з "Фабрики зірок" дівчина підкорила свого слухача не тільки голосом, а й позитивною енергією. Зараз, як ніколи, цієї енергії хочеться більше. А за допомогою своїх авторських пісень Світлана Тарабарова несе світло, добрий настрій, які, як вважає співачка, здатні згуртувати людей з різних країн, повідомляє Корупція.Стар

На честь дня народження Світлани Тарабарової ми вирішили згадати кілька фактів з її життя:

  1. Пісенна кар'єра Світлани Тарабарової розпочалася з "Фабрики Зірок". Тільки тоді вона взяла псевдонім – Аліса Тарабарова. Правда, почавши сольну кар'єру, в 2012 році, співачка вирішила використовувати своє справжнє ім'я.
  2. Світлана Тарабарова не тільки співачка, а й композитор, автор пісень, музичний продюсер, актриса. А особливим етапом в її кар'єрі стала пісня "Мы верим в любовь". Цей хіт став головним саундтреком романтичній комедії Вайсберга "Любовь в большом городе-3". Пізніше, в 2014 році, Світлана отримала за цю пісню музичну премію "Пісня року".
  3. У 2014 році Світлана дебютувала як актриса, знявшись в головній ролі в новорічному мюзиклі "Аліса в країні чудес" режисера Максима Паперника.
  4. Світлана Тарабарова брала участь у Національному відборі для участі у музичному конкурсі "Євробачення 2016".
  5. В одному з інтерв'ю Светалана Тарабарова зізналася, що головною мрією її життя було стати артистом, стати співачкою, співати на сцені. Їй хотілося, щоб їй батьки змогли побачити їй по телевізору. І вона цього досягла.

b061cb509aa92dc8b399a730b3f46cf3_taraba_01