Зіркові скандали
Подобається

«Звірі» вже не ті: у групі відбулася зміна складу!

25/07/2016     Автор: Катерина Гук
«Звірі» вже не ті: у групі відбулася зміна складу!

Старі музиканти пішли, і колектив продовжить тур «Страху немає» в іншому складі.

На початку червня на сторінці ВКонтакте одного з музикантів групи "Звери" з'явилося повідомлення про пошук роботи. Народ сполошився — ой що ж буде, невже група перестане існувати? Музиканти: Михайло Країв — ударні, Олексій Любчик — бас, Максим Леонов — гітара: разом близько десяти років, в першу чергу цікавилися роботою на постійній основі ». Причини ж публікації подібних оголошень не повідомлялися, передає Корупція.Стар

Зміна складу в групах це, в принципі, нормальне явище. Контракти з найманими музикантами переукладаються як мінімум раз в три роки. І цілком можливо, що новина збіглася з терміном нового договору. І, як ми дізналися, рішення ще не було остаточним.

1469456751_v-gruppe-zveri-poyavilis-novye-lyudi

Але, ось прийшли свіжі новини. Після нетривалої відпустки "Звірі" відновлять свій гастрольний графік концертом на фестивалі ДонФест в Ростові на Дону, який відбудеться 27 серпня. Саме в цей день Рома Звір вийде на сцену з новими музикантами: на басу Кирило Афонін, Герман Осипов — гітара, за барабанами Валентин Тарасов, за клавішами, як і раніше, В'ячеслав Зарубов.

«Нових учасників для групи я разом зі своєю командою знайшов досить швидко, ми провели кастинг, де отслушал кілька десятків різних музикантів. Так співпало, що хлопців ми затвердили напередодні моєї відпустки, тому у них достатньо часу, щоб відрепетирувати нову програму і всі наші "бойовики" — розповідає Рома Звір. — "Нові музиканти — це професійні артисти, за спиною у яких величезний стаж роботи на сцені. Тому я абсолютно впевнений, що глядачі візьмуть їх як рідних».

Гастрольний графік групи буде постійно оновлюватися, зараз вже відомо, що з концертами музиканти приїдуть в Батумі, Улан-Батор, Владивосток, Казань, Київ, а в грудні належить велике шоу в Санкт-Петербурзі.

Також в планах Роми Звіра здійснити давній задум і нарешті представити свої фото-роботи на персональній виставці в Москві, запустити онлайн проект для авторів пісень і зняти ще один кліп на пісню з альбому «Страху немає»!