Секс-символи СРСР кінця 80-х: що з ними стало (ФОТО)

25/07/2016     Автор: Катерина Гук
Секс-символи СРСР кінця 80-х: що з ними стало (ФОТО)

Три десятки років тому в масовій вітчизняній культурі стався перелом, одним із чинників якого стала поява нових теледів.
 
Упевнені в собі, сексуальні, провокаційні і по-справжньому красиві — такими були і героїні фільмів, і актриси, які їх зіграли, передає Корупція.Стар

Як склалася їхнє подальше життя?
Наталя Негода

1-95-625x469
«Маленька Віра» стала проривом і для радянського кінематографа, і для актриси Негоди особисто. Готовність зніматися у відвертих інтимних сценах, чарівність, революційний характер — завдяки всім цим Наталія здобула славу. Яка пройшла дуже швидко, після чого послідувала життя в імміграції та повернення на батьківщину.
Олена Кондулайнен

2-94-625x469
Одна з перших радянських актрис, що отримала статус секс-символу. Олена сповна скористалася можливостями, що відкрилися і зробила багату кар'єру в кіно і на телебаченні. Вона знялася в 40 фільмах і має звання заслуженої артистки РФ.
Анна Самохіна

3-91-625x469
Красива, розкріпачена, вона зіграла багато знакових ролей, бентежачи уми чоловічої аудиторії. На жаль, життя Анни раптово обірвалася через онкологічне захворювання.
Алена Хмельницька

4-86-625x469
Хмельницька прославилася ролями в багатосерійному фільмі «Серця трьох», після чого продовжила зніматися. Послужний список нарахує кілька десятків яскравих ролей. В особистому житті Олени теж все в порядку — вона виховує двох доньок.
Ірина Маркова

5-87-625x469
Швидкий зліт і настільки ж раптове падіння. Точніше, знявшись у фільмах «Настя» і «Шоу-бой», Маркова свідомо залишила кіно і перетворилася на зразкову домогосподарку.
Олена Яковлєва

6-85-625x469
«Інтердівчинка» вивела Яковлєву з тіні — швидко і невідворотно. Актриса отримала покликання аудиторії і стала зніматися все частіше. Нині вона поєднує роботу в кіно і театрі.
Ольга Кабо

7-79-625x469
Навички верхової їзди, аристократичні манери, відсутність зайвої скромності — після появи оголеною в «Комедії про Лісістрата» Ольга міцно прописалася серед головних героїнь історичних картин. Нині знімається все рідше, але попутно освоює ремесло режисера і продюсера.
Олександра Яковлєва

8-79-625x469
«Чародії», а потім і «Екіпаж» — не так давно вийшов рімейк цього фільму, в якому Яковлєва зіграла знову, але вже роль чиновниці повітряної галузі. Фактично, саму себе, так як її кар'єра будувалася не на сцені, а в апараті РЖД і аеропорту «Пулково».
Олена Сафронова

9-65-625x469
70 ролей, звання заслуженої артистки РФ, всенародне визнання. Почавши вражати глядача в «Зимовій вишні», Сафронова з її зворушливою зачіскою під хлопчика продовжила спеціалізуватися на драматичних персонажів, у чому і досягла успіху.