15 дітей-зірок з «Єралашу» сьогодні: до чого їх привели «веселі історії» (ФОТО)

25/07/2016     Автор: Катерина Гук
15 дітей-зірок з «Єралашу» сьогодні: до чого їх привели «веселі історії» (ФОТО)

Історія гумористичного кіножурналу «Єралаш» налічує понад 40 років.
 
Ціле покоління радянських і російських хлопчиків і дівчаток, деяким з яких довелося потрапити «в телевізор» і стати знаменитими, передає Корупція.Стар

Хто з них вибрав стезю актора, що змінилося в житті інших і як виглядають сьогодні тодішні двієчники, забіяки і «Зубрилов»?
 
Павло Кассінскій

1
Роман Карцев не знав, що його син знімається в «Ералаш», а там не знали, чийого сина пустили в кадр. Але хуліганські ролі так впевнено далися Павлу, що згодом він ще не раз виявився на знімальному майданчику. Нинішнє амплуа — серіальний актор.
Антон Колесніков

2
Актор з багатою, але незавидною кар'єрою — Антон багато знімався і в дитинстві, і в дорослому житті, йому діставалися цікаві ролі в театрі, проте в зірки вибитися так і не вдалося. Сьогодні він трудиться переважно як актор дубляжу.
Ольга Кузьміна

3
Одна з наймолодших учасниць «Єралашу» — на знімальний майданчик Оля потрапила в 2002-му. Вона займалася бальними танцями, закінчила ГІТІС, знімалася в російських серіалах. Одна з найвідоміших ролей — офіціантка з «Кухні».
Олександр Головін

4
Кар'єра Саші почалася в 9 років — з спонтанного кастингу в модельному агентстві Зайцева. Хлопчину помітили і вже в юному віці він знявся в ряді відомих вітчизняних фільмів: «Кадетство», «Сволота», серія «Ялинки» і т.д. Продовжує працювати в кіно.
Ксенія Шандалова

5

Юна актриса — крім «Єралашу» знімалася в серіалах, працювала моделлю у Зайцева, зіграла ключову роль в серіалі «Мачуха». У Ксенії профільну освіту і її життя будується навколо кінематографа, але чим вона зайнята зараз, точно невідомо.
Павло Степанов

6
Рекордсмен «Єралашу» — в сумі Павло віддав кіножурналів 38 років. Примітно, що хоча з дитинства його тягнуло на сцену, в результаті актором Степанов так і не став. Видатні, що запам'ятовуються ролі в «Ералаш» — хобі, в реальному ж житті він трудиться майстром з обслуговування радіотехніки в ФГУП «Президент-Готель».
Федір Стуков

7
Федір була обдарованим хлопчиком, співав у хорі, з 7 років знімався в кіно, закінчив Щукінське училище, працював на телебаченні в Німеччині. Однак замість акторської кар'єри в підсумку він вибрав режисерську — і не прогадав. Мало хто знає, але серіали «За склом», «Фізрук», «Вісімдесяті» — це його авторські проекти.
Катерина Вуличенко

8
Актриса другого плану, яка багато і плідно знімається з самого дитинства. З значущих досягнень можна відзначити роботу в Московському театрі кіно і в театрі «Модерн '», плюс безліч ролей в серіалах.
Михайло Казаков

9
Фінансист, вбивця, невдаха актор. Миша встиг знятися в 21-му епізоді «Єралашу», але подорослішавши потрапив в неприємну історію і відсидів рік у в'язниці за ненавмисне вбивство. Намагався зніматися в серіалах і навіть потрапив в «Татусеві дочки», але потім кинув роботу в кіно заради бізнесу.
Марія Рибакова

10
Професійний режисер, випускниця ГІТІСу, продюсер, викладач кіномистецтва. А починалося все з курйозу — юна Маша провалила перші проби і завдяки випадку виявилася в павільйоні «Єралашу». Там її і наздогнала птах щастя, яка стала дороговказом — нині Рибакова активно трудиться на цій ниві.
Анастасія Сиваєва

11
Акробатика, танці, спів, акторська майстерність, жонглювання — Настя була талановитою і багатогранної з самого дитинства. Вона встигла знятися в кіно, перш ніж її помітили і покликали в «Єралаш». І це стало поворотною точкою — далі Сиваєва брала одну вершину за іншою, в результаті ставши зіркою серіалу «Татусеві дочки».
Сергій Шелгунов

12

Кілька епізодів в «Ералаш», проба пера в дитячому кіно і … все. Чим займається Сергій нині, достеменно невідомо, але актором він не став, на превелику досаду тих глядачів, що полюбили його юні ролі.
Олександр Лойе

13

Конопатому, рудому безпосередньому хулігану була уготований доля стати яскравим актором — Саша їм і став. Чи не найвідоміший серед вітчизняних зірок, але вельми плідний трудівник софітів і камери. Нагорода кінофестивалю «Разом», отримана в 2014-му, тому доказ.
Юля Волкова

14
Наполеглива, цілеспрямована дівчинка розглядала «Єралаш» як сходинку в кар'єрі, не більше того. Справжнім покликанням для Юлі стала музика — їй вона і присвятила своє життя, ставши учасницею колективу «Непосиди», а потім увійшовши в знаменитий дует «Тату».
Наталя Чистякова-Іонова

15
Хуліганка з талантом актриси — в «Ералаш» швидко розпізнали потенціал Наташі і замість другорядних ролей висунули на перші. Чи не найпозитивніші, але це був відмінний старт, який згодом призвів до появи співачки Глюкози.