Новини про зірок
Подобається

10 учасників «Фабрики зірок», які швидко втратили колишню популярність (ФОТО)

25/07/2016     Автор: Катерина Гук
10 учасників «Фабрики зірок», які швидко втратили колишню популярність (ФОТО)


За 9 сезонів існування «Фабрики зірок» це шоу вивело в люди величезна кількість молодих співаків, які стали неймовірно популярними. Серед них Поліна Гагаріна, Тіматі, Вікторія Дайнеко і інші …
 

Але, з іншого боку, залишилися люди, які лише ненадовго зійшли на небосхилі вітчизняної естради, передає Корупція.Стар

Що ж відбувається з ними зараз? Сьогодні спробуємо трохи дізнатися про їхнє життя.
 
Алекса

1 (1)
Дівчина, яка взяла участь в 4-му сезоні, надовго запам'яталася глядачам. Всі пророкували їй славу. Але не склалося … Можливо, тому що вона змінила імідж і з гарненької дівчинки, яка виходила на сцену з плюшевими іграшками, стала розкутою жінкою в короткій спідниці. А ще Олександра зробила пластичну операцію, збільшивши губи, що також не пішло їй на користь …

Анастасія Кочеткова

2 (1)
Після участі в «Фабриці зірок» співпрацювала з групою «Банда», в якій була єдиною дівчиною. Тим самим Настя підкреслювала імідж дівчинки-хуліганки. Вийшла заміж за режисера Резо Гігінешвілі. У шлюбі народилася дочка Маша. Але через три роки подружжя розлучилося. Зараз Кочеткова виховує дочку і рідко з'являється на публіці.

Юлія Михальчик

3 (1)
Учасниця третього сезону подобалася людям, оскільки виконувала власні пісні. Після проекту дівчина трохи виступала на корпоративах, але з часом її популярність почала згасати. Зараз про неї практично нічого не чути, хоча в одному з інтерв'ю дівчина сказала, що не збирається кидати шоу-бізнес. Так що, можливо, про неї ми ще почуємо.


Антон Зацепін

4 (1)
Шанувальники деякий час носили Антона на руках. Але потім він зник на кілька років. За цей час Зацепін встиг одружитися і стати батьком. У минулому році підписав контракт з лейблом «Хороші люди» і почав гастролювати з програмою «Зацепін. Повернення ». Правда критики кажуть, що нових шанувальників він не завоював, а на його концерти ходять тільки ті, хто пам'ятає його по «Фабриці зірок».

Олександра Балакірєва

5 (1)
Олександра підкорила глядачів п'ятої «Фабрики зірок». Там же вона познайомилася зі своєю кращою подругою Вікторією Дайнеко. Зараз дівчина виступає на невеликих заходах, але новими хітами шанувальників не балує. У світлі дівчину можна побачити тільки на різних івентах, пов'язаних з Вікторією Дайнеко.

Олександр Кірєєв

6 (1)
Цей хлопець привертав увагу шанувальників власними піснями про кохання. За часів «Фабрики зірок — 3» про нього зітхала кожна третя школярка країни. Зараз ім'я Кірєєва спливає хіба що при згадці як композитора. Він пише музику для своїх колег по проекту.

Олена Кукарська

7 (1)
Сама Алла Пугачова наполягла, щоб Олені дали шанс і взяли в проект. Після закінчення шоу Кукарська підписала контракт з Максом Фадєєвим і виступала на одній сцені з багатьма зірками вітчизняної естради. Потім дівчину бачили на різних конкурсах краси в якості члена журі. Рік тому вона народила сина і зовсім пропала з поля зору …


Юрій Тітов

8
Хлопець постійно намагається заявити про себе, але все ніяк не виходить. Нещодавно він прийшов на кастинг шоу «Головна сцена», але знову не пройшов … Але ж колись його пісні «Понарошку» і «Назавжди» знали багато.

Марія Ржевська

9
Пісню «Коли я стану кішкою» знають навіть ті, хто не слухає поп-музику. Свого часу ця мелодія звучала мало не з кожної колонки. Але після закінчення проекту Ржевська вирішила, що стане актрисою. Вона знялася в декількох американських короткометражках, а незабаром можна буде побачити арт-хаусний фільм з Марією в головній ролі.

тутсі

10
Продюсер Віктор Дробиш об'єднав під назвою «Тутсі» чотирьох учасниць «Фабрики зірок — 3»: Марію Вебер, Ірину Ортман, Лесю Ярославську і Анастасію Крайнову. Після гучного хіта «Най-най» і однойменного альбому група так і не змогла повернутися на колишній рівень і розпалася в 2012 році.

Естрадний олімп манить багатьох, але мало кому вдається туди дістатися. А якщо доберешся, то потрібно ще й встояти.