Плітки
Подобається

Українська співачка розбилася на машині разом з чоловіком (Спростування)

24/07/2016     Автор: Ігор Нагорний
Українська співачка  розбилася на машині разом з чоловіком (Спростування)

Спростування

Інформація подана журналістами відповідає дійсності, та описує ДТП в яке потрапила співачка Наталія Валевська. Її авто перекинулося чотири рази та  не підлягало відновленню, однак подія датується 13 жовтня 2007 року, та на даний момент не є актуальною !

За останніми даними, як повідомив виконавчий продюсер і чоловік Наталії Валевської — Володимир Пригладь, Наталія все ще знаходиться в Хмельницькому, куди і спрямовуючої спочатку на фотосесію.

Розбита машина там же. Володимир повідав, що їхав з Наталією в машині і обігнав вантажівку, після чого фура, з невідомих причин наздогнала автомобіль співачки і врізалася в задню двері джипа, простягнувши її до кінця заднього бампера. Від удару такої сили машина виконавиці перекинулася 4 рази і залишилася лежати на лівому боці. На щастя, Наталя з чоловіком Вовою змогли вибратися з розбитої машини.

Відразу ж, на місце ДТП, прибула поліція. Водій вантажівки був у нетверезому стані і відмовився проходити тест на алкоголь.

Свідком найстрашнішої аварії була дівчина, до якої вже встигли звернутися з проханням виступати в суді проти української співачки. Добре, що дівчина виявилася об'єктивною і відмовилася обмовляти на співачку та її чоловіка. Минуло 48 годин з моменту аварії, а співачка все ще перебувати в невизначеному лікарями стані.

Як повідомляє прес-служба співачки, Наталя ні з ким не розмовляє з моменту пригоди, в тому числі не відповідає на телефонні дзвінки рідних і друзів. Мабуть, пояснюється це тим, що співачка перебуває в стані шоку після пережитої аварії.