Новини про зірок
Подобається

Маловідомі факти з життя відомого учасника «МастерШефа» Сергія Чібаря (фото, відео)

23/07/2016     Автор: Яна Романська
Маловідомі факти з життя відомого учасника «МастерШефа» Сергія Чібаря (фото, відео)

До свого дня народження Сергій Чібарь не дожив трохи більше місяця: 2 вересня йому виповнився б 31 рік.

Сергій народився і виріс в місті Костянтинівка, Донецької області. У численних інтерв'ю зізнавався, що був улюбленцем сім'ї, передає Корупція.Стар

Прославився Чібарь після участі в кулінарному шоу "МастерШеф". 

Переможцем тоді він так і не став, хоч і дійшов до фіналу — зате це стало початком його кар'єри на телебаченні: він став вести рубрику в передачі "Неймовірна правда про зірок" на телеканалі СТБ.

9f24036e5eef1ca057efd72318_5fbf0627

Втім, "зіркою" хлопець був з дитинства. Як розповідав в одному з інтерв'ю молодший брат Сергія Єгор, у того був свій фан-клуб ще з 9-го класу. 

"Сергій на той момент пародіював більшість відомих естрадних виконавців, таких як Гурченко, Аллегрова, Пугачова, бабусин улюблений Кіркоров. Сергій зі своїми виступами — це було щось неперевершене, — зазначив Єгор — Оплески, оплески, крики біс і браво. Він цим харчувався і заправлявся. Це як наркотик ".

Сам Чібарь про свою славу говорив: 

"У мене мільйони шанувальників, які мене люблять, і мільйони тих, хто ненавидить. Але навіть коли людина тебе ненавидить, він вмикає телевізор! Може кидати ножі в мене, брудні тарілки, але включить для цього СТБ" .

 

Сергій з дитинства любив готувати, часто допомагав матері на кухні, але вчитися пішов за іншою спеціальністю: за освітою він менеджер шоу-бізнесу. При цьому за фахом не пропрацював і дня. Зате спробував себе в торгівлі. Але прогорів, адже весь прибуток від свого речового магазинчика на ринку Чібарь тут же спускав на ресторани.

Ресторан став і останнім місце роботи хлопця: останнім часом він працював ресторанним бренд-шефом в Києві.

Особисте життя

Суддя "МастерШеф" Тетяна Литвинова розповіла, що місяць тому Сергій познайомив її з дружиною. Правда, вона не уточнила, чи йшла мова про цивільний шлюб або офіційний.

"Сергійко, ми бачилися кілька тижнів тому на медичному проекті. Фотографувалися, ти представив свою дружину … Але якась туга і натягнутість всередині немов тінь витала поруч … Як же непередбачуване життя!" — Написала вона в своєму Фейсбуці.

aafb1122d25792a09cd04fb251_5fd9062f

Кілька років тому Сергій зізнався, що своєю дружиною бачить "хорошу господиню". "Я не зовсім згоден з позицією деяких жінок. Багато хто живе в СПА-центрі, сплять до обіду, вночі виїжджають в клуб, де танцюють до ранку, потім знову сплять до обіду. Ідеал для мене — це жінка, яка знає, що таке будинок , вміє готувати, пере речі, стежить за порядком в будинку, з якою не соромно ", — заявив він, додавши, що це необов'язково має бути дружина-домогосподарка, адже" сучасна жінка встигає все: водить машину, ростить дітей, вносить лепту в сімейний бюджет і навіть готує ".

Причина смерті

Однією з причин інсульту 30-річного Чібаря став емоційний і фізичний надрив. Знайомі і колеги розповіли, що останні два роки він дуже переживав через проблеми з роботою на ТБ: спочатку закрили проект на СТБ, який він вів, і після шоумен не міг знайти роботу.

Потім Чібарь дізнався, що його мама хвора на рак, займався її лікуванням, дуже допомагав і підтримував її, завдяки чому вона досі жива, пише Комсомольска правда. Останнім часом зайнявся ресторанним бізнесом — допомагав людям відкривати і запускати ресторани, підробляв шеф-кухарем.

ebe33a446840651a0d072b27e3_5fe20631

Колеги шоумена розповіли, що Чібаря поховали ще два дні тому, але їм про це стало відомо тільки ввечері 21 липня — їх, як і учасників "МастерШеф", на похорон не запросили.