Ексклюзив: новий тренер «Зважені та щасливі-6» показала, як живуть учасники проекту (ВІДЕО)

23/07/2016     Автор: Яна Романська
Ексклюзив: новий тренер «Зважені та щасливі-6» показала, як живуть учасники проекту (ВІДЕО)

Напередодні старту 6го сезону «Зважені та щасливі» новий тренер — Марина проекту Боржемская-Узєлкова — зняла відео про те, як живуть команди проекту.

Конкуренцію В'ячеславу Узєлкову в шоу «Зважені та щасливі-6» складе його дружина Марина Боржемская-Узєлкова. А новою ведучою проекту стала Яна Соломко, передає Корупція.Стар

У «Зважені та щасливі-6» жінки будуть протистояти чоловікам. Звичайно ж, команду жінок буде тренувати Марина, а чоловіків — В'ячеслав. Учасники вже щосили тренуються і змагаються. А поки вони на тренуванні, Марина Боржемская-Узєлкова вирішила провести невелику ревізію приміщень своїх підопічних, а також конкурентної команди чоловіків. Марина намагається привчити своїх дівчаток до порядку і, звичайно, як боротися із лінню.

«Мої учасниці кажуть, що вони все розуміють: їм дали шанс, на них витрачає час і сили велика команда людей. Але коли я поруч з ними, вони працюють, а коли мене немає — лінь переважає. Вони це розуміють, але поки зробити нічого не можуть. Оскільки накопичували вони її роками, а часу боротися у них мало. Але ми разом намагаємося і не здаємося », — розповіла Марина.

До речі, в «Зважені та щасливі-6» буде брати участь найважчий учасник за всі сезони, його вага — 235 кг.