Новини про зірок
Подобається

Злата Огневич відсвяткувала пишне весілля (ексклюзивні фото)

22/07/2016     Автор: Катерина Гук
Злата Огневич відсвяткувала пишне весілля (ексклюзивні фото)

У новому кліпі «За літом, за весною» співачка постане в образі індійської нареченої.

Над створенням відеороботи знімальна група працювала два дні. Стільки часу знадобилося, щоб в деталях втілити в життя весільну церемонію в індійському стилі, передає Корупція.Стар 

На роль «нареченого» запросили хлопця-індуса, який мешкає в Україні. Східний мачо відмінно виконав роль закоханого в Злату хлопця.

Злата в кадрі з'явилася вже вночі, а до цього режисер кліпу працював з масовкою, у кожного з якої була своя роль. Ідея кліпу «За літом, за весною» полягає в тому, що, люди не мають забувати про радості життя, коли навколо проблеми. У новому кліпі, як і в відео «Кружева», Злата продовжує тему об'єднання світу під егідою добра і радості.

 Всього в знімальному процесі було задіяно близько двохсот осіб, серед яких — індійські танцівниці, темношкірі танцюристи, літні люди, каскадери і навіть одна магічна тварина, історія про яку всією командою Злати поки тримається в найсуворішому секреті.

8553_big

Злата Огневич: «Мої мрії здійснюються і це велике щастя, адже колись я захоплювалася Індією та її культурою, і я б ніколи не подумала, що у мене буде кліп в індійському стилі. Для України це дуже нетипово. Всі свої роботи я створюю, щоб радувати людей і якщо мій новий кліп комусь подарує хвилини щастя, значить, я все роблю не даремно».

003

Прем'єра кліпу «За літом, за весною» призначена на кінець липня — початок серпня.