Зіркові скандали
Подобається

Валерію Ніколаєву загрожує реальне позбавлення волі (ВІДЕО)

22/07/2016     Автор: Катерина Гук
Валерію Ніколаєву загрожує реальне позбавлення волі (ВІДЕО)

Російського актора Валерія Ніколаєва чекає судовий розгляд. В один з судів Москви передали матеріали кримінальної справи Ніколаєва.

Багато років він був зіркою кіно. А минулої весни став зіркою кримінальної хроніки. Актор Валерій Ніколаєв був не раз затриманий за порушення ПДР і неадекватна поведінка. Тепер артисту чекає судовий розгляд, передає Корупція.Стар

Як стало відомо напередодні, в Пресненський суд Москви надійшли матеріали кримінальної справи Ніколаєва. Актор звинувачується в застосуванні насильства до представника влади — будучи за кермом артист наїхав на інспектора ДАІ.

Відповідно до частини 1 статті 318 КК РФ ( «Застосування насильства відносно представника влади») покарання за вказаною звинуваченням передбачає штраф у розмірі до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців, а також позбавлення волі на строк до 5 років.

Ніколаєв звернувся до суду з проханням розглянути його справу в особливому порядку. Пояснюється, що згідно законодавства розгляд справи в особливому порядку можливо тільки якщо підсудний в повному обсязі визнає свою провину.

Минулого місяця актор опублікував відеозвернення, в якому попросив вибачення за неадекватну поведінку і запевнив, що працює над собою.