Зіркові скандали
Подобається

У Едіти П’єхи відмовляють ноги (ФОТО)

22/07/2016     Автор: Катерина Гук
У Едіти П’єхи відмовляють ноги (ФОТО)

Як стверджують деякі ЗМІ, співачці Едіті П'єсі відмовляють ноги.

Репортери прийшли до такого невтішного висновку після того, як дізналися, що легендарна виконавиця пересувається тільки при сторонній допомозі, передає Корупція.Стар

Не секрет, що Едіта П'єха страждає болями в ногах. Однак проблеми зі здоров'ям не завадили легендарній виконавиці прибути в Юрмалу, щоб виступити в концертному залі "Дзінтарі", де нещодавно відбувся музичний фестиваль "Рандеву", організований співачкою Лаймою Вайкуле. Під час її виступу глядачі вітали Едіту П'єху стоячи.

Виявилося, що відома співачка приїжджала в Юрмалу всього на день. Журналісти зняли зірку радянської естради за лаштунками. З'ясувалося, що П'єха не може пересуватися без сторонньої допомоги. Навіть "лежачі поліцейські" представляють для артистки серйозна перешкода, стверджує "Експрес газета".

 Папарацці зняли артистку в той момент, коли вона йшла по дорозі, міцно тримаючи під руку міцного чоловіка. Супутник ніс сумку співачки і пляшку води, в той час як діва тримала в руці букет квітів. У 2014 році Едіта П'єха оголосила про відхід зі сцени. Це пов'язано з проблемами зі здоров'я співачки. Навесні того ж року артистка опинилася в лікарні.

1407922543377399090 5790fefae77bb

Тоді у неї виявилися проблеми з легенями прямо під час концерту в Северодвінську. Сама артистка розповіла стурбованим журналістам: "Виявилося, стався дихальний спазм на тлі запалення бронхів, які я Недолікували. До сих пір пам'ятаю ті відчуття, які пережила на сцені: зітхнула — і мені стало погано. Але це не серце, а просто бронхіальний спазм. нічого страшного: всі буває на 77-му році життя ".

 Крім того, влітку 2013 року у Едіти П'єхи так само спостерігалися проблеми зі здоров'ям. На фестивалі "Слов'янський базар" у Білорусі співачка пошкодила ногу і виступала, накульгуючи. Також артистка не раз зізнавалася журналістам, що вже кілька років її мучать сильні болі в спині, через які вона не може довго стояти. І ще у неї часто буває високий тиск.