Новини про зірок
Подобається

Стас П’єха прокоментував конфлікт з Кіркоровим (фото)

21/07/2016     Автор: admin
Стас П’єха прокоментував конфлікт з Кіркоровим (фото)

П'єха стверджує, що журналісти винні в тому, що Філіп Кіркоров на нього образився

Минуло кілька років з тих пір, як Стас П'єха дав коментар щодо конфлікту Тіматі і Філіпа Кіркорова, а поп-король досі на нього ображається. П'єха зізнався у відвертому інтерв'ю, що готовий порозумітися з Кіркоровим, повідомляє Корупція.Стар

Стас П'єха стверджує, що журналісти винні в тому, що Філіп Кіркоров на нього образився. "Я говорив про те, що є рок-виконавці, що є поп-музиканти… Що є молодь і люди, яким пора на пенсію. Але я зовсім не посилав на пенсію Філіпа. Яке я маю на це право? Це не в моїй компетенції. Фразу вирвали з контексту, і Філіпа це зачепило. Але я готовий пояснити йому все при зустрічі. тому що не хочу ні з ким воювати. Я б хотів вірити, що він мене зрозуміє. Життя і так складне, до чого конфліктувати" , – цитуєм Стаса П'єху.

Більш того, за словами Стаса, і зараз завдяки репортерам на нього вилився цебер бруду. "Не так давно я дав інтерв'ю, в якому вперше розповів про те, що у мене є син, про свій сімейний стан (артист півроку тому розійшовся з дружиною). І ось потім це розтягнули на шматки, а окремо видерті з контексту фрази звучать дуже жорстко. І стільки бруду на мене полилося! Кількість образ зашкалювала!", – розповів співак.

30_main