Новини про зірок
Подобається

Скарлетт Йоханссон хоче розлучитися з чоловіком через життя у Франції (фото)

21/07/2016     Автор: admin
Скарлетт Йоханссон хоче розлучитися з чоловіком через життя у Франції (фото)

Актриса не задоволена своїм життям

До довгого списку гучних голлівудських розлучень в найближчому майбутньому може додатися ще одне – Скарлетт Йоханссон задумалася про розставання з чоловіком, французом Ромен Доріаком.

Криза у стосунках голлівудської актриси і її чоловіка викликана тим, що подружня пара проживає в Парижі – Скарлетт Йоханссон не дуже задоволена своїм життям у Франції. Знайомі актриси стверджують, що Скарлетт у Франції так і не прижилася, що не дивно, з огляду на відсутність друзів і незнання мови – і мріє повернутися в рідну Америку. Більш того – джерело видання Star заявило, що недавно Скарлетт взагалі поставила чоловікові ультиматум: або вони їдуть назад в Лос-Анджелес, або розлучаються. З огляду на той факт, що в останні кілька місяців Скарлетт Йоханссон її чоловік практично ніде не з'являються разом, схоже, що цей ультиматум цілком може закінчитися розлученням, повідомляє Корупція.Стар

Нагадаємо, Скарлетт Йоханссон і її обранець одружилися менше 2 років назад, у вересні 2014 року – і разом виховують доньку Роуз, яка народилася за місяць до весілля.

скачанные файлы (3)