ані лорак
Подобається

Скандальна Лорак в рейтингу зіркових мільйонерів Росії (ФОТО)

21/07/2016     Автор: Катерина Гук
Скандальна Лорак в рейтингу зіркових мільйонерів Росії (ФОТО)

Сергій Шнуров посів третє місце в рейтингу зірок шоу-бізнесу та спорту Forbes

Скандальний російський музикант, лідер популярної пітерської групи "Ленінград" Сергій Шнуров (Шнур), який днями відзначився піснею про допінг-скандалі в РФ, в своєму веб-журналу свого поділився інформацією про те, які зірки шоу-бізнесу та спорту РФ заробляють найбільше, передає Корупція.Стар

Про це він написав у Instagram.

"Рейтинг зірок шоу-бізнесу та спорту Forbes очолила Марія Шарапова. Допінговий скандал поки не позначився на доходах спортсменки, але незабаром і її можуть потіснити шість новачків рейтингу … Шарапова, яка очолила рейтинг Forbes зірок шоу-бізнесу та спорту 2016 року, заробила $ 21 , 9 млн. Допінговий скандал поки не позначився на доходах спортсменки, хоча такі гіганти, як TAG Heuer, Porsche і American Express, і розірвали з нею рекламні контракти ", — цитує Шнур, мабуть, видання Forbes.

Далі він продовжив, відзначивши і ім'я опальної української співачки Ані Лорак, яка останнім часом все більше часу гастролює в Росії і отримує там музичні нагороди.

be592559e241ded9f00f205c5bd73edc

"На другому місці рейтингу розташувався Григорій Лепс, раніше взяв премію МУЗ-ТВ за кращий дует з Ані Лорак. Лепс заробив за рік $ 9 млн, і хоча музикант за доходами поступився лідеру групи" Ленінград "Сергію Шнурову, що заробив $ 11 млн і опинився на третьому місці, він все-таки виявився цікавішим ЗМІ та аудиторії, за що і отримав додаткові бали і друге місце ", — йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що всього за 1 годину публікація набрала більше 18 тис. Відміток "подобається".

Підписники скандального музиканта також відреагували на цю публікацію: "Хахаххахахаха. Лепс цікавіше для ЗМІ, особливо з Анею Лорак. Спасибі, Шнур, за вашу творчість, воно наповнює вечора присутніх друзів веселими танцями", "Лоза диван продає!", "Хаха просто Лепс цікавіший аудиторії "," Шнур, ти там як!? чи не час покемонів ловити "," Нехай Лепс у … кість в Лондон, а нам і тут нормально "," Лепс? Я іноді чую це прізвище, але взагалі не знаю , що він співає "," нульовий Лепс ?? ви че, хлопці, не порівнюйте Лепса і Шнурова, взагалі два різні полюси! "," У Шнура талант, і все при ньому, а Лепс — нульовий "," Лепс — л. ..х. Шнур — легенда ".