Новини про зірок
Подобається

Ніно Катамадзе розповіла про своїх чоловіків (фото)

21/07/2016     Автор: admin
Ніно Катамадзе розповіла про своїх чоловіків (фото)

Катамадзе зізналася, що дуже любить готувати

Відома співачка Ніно Катамадзе розповіла в програмі "Ранок з Україною" на каналі "Україна" з ведучими Сергієм Зеніним і Світланою Катренко, про те, як вона проводить час з сім'єю, повідомляє Корупція.Стар

Популярна грузинська виконавиця Ніно Катамадзе довгий час не могла знайти сімейне щастя і жила тільки музикою. Але після довгоочікуваної зустрічі з чоловіком і народження сина Ніно намагається кожну вільну хвилинку присвятити своїй сім'ї.

Артистка розповіла ексклюзивно журналістам програми "Ранок з Україною", що її світогляд змінився з появою на світ сина Ніколаса. Тепер після концертів та зустрічей з фанатами, зірка поспішає додому до своїх двох головних чоловіків – чоловіка Давида і сина Ніколаса. Ніно Катамадзе зізналася, що дуже любить готувати і кожен раз, повертаючись після гастролей додому, мріє побалувати своїх близьких смачними стравами. "Я дуже смачно готую. І вдома мені хочеться бути іншою, ніж на сцені. Я кожен раз мрію приїхати додому і приготувати щось особливе для свого коханого чоловіка. Йому подобається, як я готую. Мрію обійняти сина, чоловіка і розповісти їм про свою любов до них", – каже Ніно.

Зірка підсумувала і зазначила, що на сьогоднішній день її життя складається з трьох китів: чоловіка, сина і сцени, які роблять її щасливою.

14_main