Новини про зірок
Подобається

Арнольд Шварценеггер і Марія Шрайвер досі не розлучилися (фото)

21/07/2016     Автор: admin
Арнольд Шварценеггер і Марія Шрайвер досі не розлучилися (фото)

У Шварценеггера і Шрайвер немає шлюбного контракту

Минуло п'ять років з тих пір, як Арнольд Шварценеггер і Марія Шрайвер оголосили про своє розлучення. Відтоді подружжя так і не дали своїм стосункам ще один шанс. Але, виявляється, вони як і раніше не оформили розлучення офіційно, повідомляє Корупція.Стар

Про розставання Арні і Марії стало відомо в липні 2011 року. Незабаром Шварценеггер почав нові відносини, та й у його дружини з'явився бойфренд. Але, як стало відомо виданню TMZ, ці двоє як і раніше одружені. Зазначимо, що у Шварценеггера і Шрайвер немає шлюбного контракту, що, втім, не завадило їм дійти згоди в питанні розділу 400-мільйонного статку. У Марії і Арнольда також ніколи не виникало конфліктів через опіку над дітьми. Тим не менш, вони не поспішають ставити законодавчу точку в своєму шлюбі.

За словами деяких інсайдерів, причина криється в релігійності Марії. Нібито, вона не сприймає розлучення. Як би там не було, Шрайвер і Шварценеггер досі офіційно залишаються подружжям. Як стверджують інформатори, ніхто з них не зацікавлений в розлученні.

37_main