Новини про зірок
Подобається

Анджеліна Джолі і Бред Пітт вирішили вдатися до таємничого ритуалу (фото)

21/07/2016     Автор: admin
Анджеліна Джолі і Бред Пітт вирішили вдатися до таємничого ритуалу (фото)

Актриса вже не раз вдавалася до досить екстравагантних ритуалів

За повідомленням таблоїду "National Enquirer", Анджеліна Джолі і Бред Пітт вирішили вдатися до древньої магії, щоб врятувати свій шлюб, повідомляє Корупція.Стар

Джолі, яка цікавиться всякого роду містикою, окультизмом, вирішила провести древній магічний обряд, щоб відродити пристрасть, яка колись з'єднала її з Піттом, і зберегти, таким чином, свою сім'ю. Як розповіла репортерові одна з подруг актриси, Джолі для здійснення цього незвичайного ритуалу, Анджеліні і Бреду доведеться відправитися в тропіки – в джунглі. Обряд проводиться вночі при світлі повного місяця, причому обидва учасники повинні зняти з себе весь одяг. Прочитавши заклинання, вони повинні змішати краплі крові один одного і закопати їх у землю. А потім залишатися в джунглях доти, поки не наступить світанок.

Анджеліна в минулому вже не раз вдавалася до досить екстравагантних ритуалів, причому це вона підтверджувала сама. Так, за свого першого чоловіка Джонні Лі Міллера Джолі виходила в закривавленому одязі: актриса і її чоловік написали своєю кров'ю на майках імена один одного. А після другого свого весілля – з Біллі Бобом Торнтоном – вона носила на грудях флакон з його кров'ю, подарувавши точно такий же йому – зі своєю.

d8c0a02e97_137739