Новини про зірок
Подобається

Співачка Тетяна Котова про відпустку в Ніцці: «Повітря насичене горем, тривогою і сльозами» (фото)

20/07/2016     Автор: admin
Співачка Тетяна Котова про відпустку в Ніцці: «Повітря насичене горем, тривогою і сльозами»  (фото)

Співачка віднесла квіти на місце трагедії в Ніцці

Співачка Тетяна Котова зараз відпочиває в Ніцці. На наступний день після теракту екс-"ВІА Гра" прилетіла в гості до подруги, повідомляє Корупція.Стар

Котова на сторінці в Instagram розповіла, що разом з місцевими жителями і туристами поклала квіти до місця трагедії. Артистка пише, що "в повітрі стояв горем, тривогою і сльозами".

"Іноді зірки складаються так, що ти мимоволі стаєш свідком трагічної події, через якого зараз сумує весь світ. На наступний день після теракту, прилетіла до Ніцци до подруги. У планах було провести в цьому чудовому місці довгоочікувану відпустку, насолодитися красою цього краю, відкрити нові маршрути і побачити пам'ятки. Звичайно ж, новина застала нас зненацька, політ виявився дуже неприємним, але плани ми не змогли змінити… І зустрілися віч-на-віч з трагедією, що забрала життя людей… Сьогодні разом з багатьма жителями і туристами ми покладаємо квіти. Здається, саме повітря насичене цим горем, тривогою і сльозами… У Ніцці немає тиші – кожні 20 хвилин чутні сигнали Швидкої допомоги – і лікарі вже їдуть не тільки до потерпілих, а й до родичів загиблих, які не в силах пережити втрати близьких людей… Неймовірні почуття відбуваються в душі. Штормить від усього побаченого і почутого. Горе згуртовує людей, змушує задуматися про життя, про сенс, про час… Але як же хочеться вірити, що "мир у всьому світі" не просто затерта фраза, а реальність, яка коли-небудь переможе", – поділилася зірка.

1_609

2_320