Руде каре: вагітна Ксенія Собчак відрізала волосся? (ФОТО)

20/07/2016     Автор: Катерина Гук
Руде каре: вагітна Ксенія Собчак відрізала волосся? (ФОТО)

Ксенія Собчак у своєму Instagram часто зачіпає тему краси, так сталося і вчора: телеведуча поділилася фото з абсолютно несподіваною зачіскою — каре рудого кольору.

Ксенія Собчак вміє всіх заплутати: спочатку не коментує свою вагітність, тепер викладає в Instagram фото з несподівано коротким волоссям і рудим кольором. "Як вам? Готуємося до зйомки у @ulyana_sergeenko_moscow "- підписала знімок знаменитість. Думок з приводу нової зачіски Ксенії дуже багато — кілька сотень, а лайків ще більше — понад 25000 !, передає Корупція.Стар
 
 
13687286_151382065267075_18260761_n
В основній масі, шанувальники Ксенії відреагували на новий образ своєї улюблениці позитивно: "Гарненька, просто принадність", "Мила, завзята і молода", "Стрижка така вам дуже пасує. Новий образ. "," Дуже йде зачіска! "," Змінюватися треба. Оживляє і оздоровлює! ". Але знайшлися і ті, кому "класична Собчак" подобалася більше: "Ніяк", "Кащьмарь", "Жах!" — І тому подібним сухим коментарів також знайшлося місце.

Тільки сир-бор весь на порожньому місці, адже цілком очевидно, що пані Віторган всього лише приміряла перуку, але, як пасує справжньому журналісту, створила інформпривід.