Зіркові скандали
Подобається

Олі Поляковій чоловік подарував пенсію, а Олега Винника засипали … іконами!

20/07/2016     Автор: Катерина Гук
Олі Поляковій чоловік подарував пенсію, а Олега Винника засипали … іконами!

Вважається, що успішній людині складно підібрати подарунок — адже у неї все є.


— Найбільш незабутні подарунки мені дарує мій головний шанувальник — чоловік, — розповіла Оля Полякова. — Він, коли за мною доглядав, взагалі все гроші на мене витратив (сміється). І ось я якось захотіла дорогоцінні годинки за … ну не важливо за скільки, головне такі, як наші депутати носять. Я захотіла, а Вадик мені їх не подарував! Три роки чекав, поки я забуду, щоб сюрприз зробити. Навіть своє колекційне мисливську рушницю продав, щоб цей подарунок купити, передає Корупція.Стар

А на 30-річчя (це вже все, кінець молодості) мій чоловік був оригінальний — подарував мені … пенсію! Якщо Батьківщина не дасть мені якесь звання заслуженої або народної артистки, і я не буду отримувати пенсію, він мене в цьому випадку підстрахував. Придбав внесок — і років через тридцять я буду мати хорошу пенсію. Раптом Вадик вирішиться проміняти мене на молоду, вважай, про стару дружину вже подбав.

24187312
Олег Винник особливо цінує подарунки, які не беруться в сумах.
Українському шансоньє вручили на сцені живого метелика

Відомий співак і композитор Олег Винник зізнався, що він людина відносно подарунків не пафосний.

— Моя точка зору, що будь-який подарунок в житті потрібно відпрацювати за його ж ціною. Тому вважаю, що всі ці даровані вілли і машини — це від лукавого, — строго зауважує Винник.

Як зізнався Олег, найдорожчим для нього подарунком за останній час стали звичайні чотки.

— Мені їх дівчина подарувала на одному з концертів в маленькому містечку, — розповідає історію презенту Винник. — А вийшло так, що я перед цим пісню написав "Ще вчора". А там сенс такої, що "вчора я подарував тобі намисто, а сьогодні монах в темній келії простягає мені чотки". Я ці рядки своїм музикантам перед концертом озвучив, а тут мені чотки дарують! Я був у шоці.

Потім ми в це місто ще раз повернулися, і ця дівчина знову прийшла на концерт, тоді я і запросив її на своє шоу до Києва. І вона знову мене здивувала: вийшла на сцену Палацу "Україна" і подарувала мені живу чорно-червону метелика, при цьому сказала, що метелик до мене повернеться. І уявіть собі, вона полетіла кудись під стелю, цілу ніч десь літала, а на наступний день під час другого концерту знову прилетіла до мене на сцену!

Такі подарунки неможливо виразити в сумах. А ті чотки у мене завжди з собою.

Артист все ж зізнався, що подарунків йому на сцені вручають дуже багато, особливо ікон.

— Я зберігаю їх в офісі, — каже співак. — Серед них є дуже дорогі з золота і срібла, є ікони, привезені з Афона, є зворушливі, вишиті бісером власноруч. Їх так багато, що саме час відкривати музей.

24187308
Кобзов отримав портсигар за $ 20 000 від царської сім'ї

Творець іменного цирку Микола Кобзов часто відвідує Міжнародний фестиваль циркового мистецтва в Монте-Карло в якості почесного гостя. Він особисто знайомий з принцесою Стефанією, яка очолює фестиваль, і князем Монако Реньє III. Дружний Микола і з представниками династії Романових.

— Одного разу спадкоємці царської сім'ї подарували мені срібний портсигар, прикрашений золотими головами тварин: лисиці, зайця, ведмедя. Я віддав його в наш Музей циркового мистецтва, де він зараз і знаходиться. Це один з найдорожчих подарунків, які я отримував в житті, адже його ціна становить понад $ 20 000!

24187307
Тільки коли крикливий павич виявився у Алібасова будинку, Барі зрозумів, наскільки помилився з вибором

24187302
Барі Алібасов купив для Пугачової павича

Прислів'я вчить: дарованому коневі в зуби не дивляться. Однак не всі подарунки є бажаними. Особливо, якщо це жива істота, за яким потрібен особливий догляд.

Продюсер Барі Алібасов подарував Аллі Пугачовій на 67-річчя павича. Примадонна такому презенту, м'яко кажучи, не зраділа.

— Ех, шкода, подарунок Аллочка не сподобався! Павич унікальний — у нього хвіст три з половиною метра! — Розповідає Барі Алібасов. — Мені дуже подобається замок Алли і Максима. Там все зроблено тонко і витончено. Уявляєте, Максим управляє житлом з Айпад, тому що тут все за новітньою технологією "Розумний будинок". Хотів віконниці закрити: будь ласка, досить натиснути одну кнопку на планшеті. А ось двір порожній! Там стільки місця, а нічого примітного немає. І я подумав: ідеально, якщо у двір Галкіна запустити павича. Довго ламав голову, де дістати птаха. Мені прийшов на допомогу мій друг — артист цирку Гія Ерадзе. З Африки павича доставили в Ростов, а потім привезли в мою московську квартиру. Птицю дістали з коробки, а вона як гаркне! Мій кіт Чуча від страху застрибнув на шафу та три дня там сидів, забувши про сон та їжу. Плюс до всього павич мені за півгодини запаскудили всю мою нову, тільки що відремонтовану квартиру. І тільки тоді я усвідомив, що подарунок проблемний, звичайно (сміється).

Думаю, треба все-таки попередити Аллу. Подзвонив Максиму, чесно розповів про подарунок. Макс був в шоці: "Барі, більшою підлянки ти не міг придумати для нашої родини! У нас же маленькі діти!" Я Макса розумію: він подумав, що павич, не дай бог, налякає або клюне Гаррі і Лізу. Довелося мені терміново пристроювати павича, тому як в своїй квартирі я його тримати не міг. У мене стрес, у мого кота теж.

У підсумку я відвіз птицю в один з московських ресторанів, який знаходиться в садибі. Там двір великий — роздолля. До вечора ресторатор вже пошкодував про свою доброту. Птах орала так, що довелося викликати фахівця, який виніс вердикт: павич шумить, тому що у нього шлюбний період, він хоче знайти подружку. Довелося моєму товаришеві-рестораторові купити для павича наречену. Тепер вони удвох там пасуться.


Філіп Кіркоров сторопів, коли отримав це дороге авто 8 Березня.

24187303

Не ображають подарунками і Філіпа Кіркорова. Так, одна літня прихильниця, Галина з Ульяновська, відписала на артиста квартиру.

— Приїхала до Москви, показала Філіпу документи на квартиру в Ульяновську і сказала, що тепер житлоплощу його. Мовляв, це була остання воля її вмираючої матері, — розповіла "КП" домробітниця Кіркорова Людмила. — Мати Галі теж любила Філіпа. А тепер Галя стала бомжихою, живе то на смітнику, то в церкві ночує. Філіп, звичайно, був шокований таким подарунком. Категорично відмовився його приймати. Умовляв жінку повернутися до Ульяновська, але та стоїть на своєму.

Як з'ясувала "КП", довгий час Галина жила в під'їзді по сусідству з парадної Кіркорова. Потрапити в під'їзд артиста жінка не могла: там цілодобово чергувала охорона. Дама доставляла багато клопоту мешканцям, оскільки тягла на сходову клітку речі зі смітника. Мешканці скаржилися в поліцію, але дивна жінка знову поверталася зі своїми брудними ганчірками в під'їзд.

Кошмар для жителів Земляного Валу закінчився, коли Кіркоров переїхав в нову квартиру в Філіпповському провулку. Тепер фанатка чатує співака там. Де ночує Галина — незрозуміло. Зате відомо, де приймає водні процедури. Минулого літа сусіди Кіркорова бачили, як прихильниця співака хлюпала голою в фонтані неподалік від будинку свого кумира. І тільки наряд поліції зміг змусити її одягнутися.

Втім, в житті Пилипа були і більш приємні подарунки. У 2008 році Тельман Ісмаїлов подарував Кіркорову і Баскову по шикарному Porsche Cayenne.

— Чомусь на 8 Березня презентували машину! Зі словами: "Від вдячних жінок!" — Сміється Філіп.


Колишня дружина замовила Шаляпіну ділянку на кладовищі

Рівно рік тривав скандальний шлюб 32-річного співака Прохора Шаляпіна з 60-річною бізнесвумен Ларисою Копьонкін. Але співак досі згадує дивні подарунки колишньої дружини.

— Пам'ятаю, як на мій день народження Лариса вручила мені документи на ділянку на Ваганьковському кладовищі, — каже артист. — Копенкина при цьому зауважила, мовляв, коли прийде час, ти не будеш там самотній: я знайшла собі містечко по сусідству.

Я був шокований. Сказав Ларисі: "Навіщо ти мене в могилу укладаєш?" Коли ми розлучилися, я відмовився і від московської квартири, яку вона мені подарувала. Я досить заробляю, можу самостійно купити собі місце на кладовищі.

24187304
Співачці Alyosha піднесли племінного жеребця

Олені Тополі, яка відома як Alyosha, замість гонорару на концерті запропонували живий презент.

— У 2010 році я виступала на дні народження одного бізнесмена у Львові. Перед концертом він запропонував нам з моїм продюсером Вадимом Лисицею замість гонорару розрахуватися за концерт племінним жеребцем (вартість — від 10 тисяч євро. — Ред.), — Згадує Alyosha. — Мовляв, жеребців у нього повна стайня, вибирайте собі найкращого! Ми вибрали і, як люди творчі, вже мріяли, як будемо його купати в Дніпрі.

Але здоровий глузд переміг: ми підрахували, скільки буде коштувати його транспортування і інше … Зрозуміли, що для нас це непідйомний подарунок і жеребця краще залишатися там, де про нього подбають як слід.

24187305

У підсумку, гонорар за концерт бізнесмен таки віддав, а свою пропозицію пояснив тим, що хотів заразити мене ідеєю конярства, так як знав, що я люблю тварин.