Зіркові скандали
Подобається

Екс-бойфренд Ксенії Бородіної готовий прийняти її назад!

20/07/2016     Автор: Катерина Гук
Екс-бойфренд Ксенії Бородіної готовий прийняти її назад!

Після того, як Ксенія Бородіна офіційно заявила про розлучення з чоловіком, громадськість стала підтримувати її. Не залишився осторонь і колишній коханий ведучої — Михайло Терьохін.

Нещодавно він провів трансляцію в Periscope, де йому надійшло безліч питань про Ксенію. І він не став їх ігнорувати, передає Корупція.Стар

«Так, я читав. Дуже сумно за Ксюшу. Говорив я їй свого часу, але не послухала вона мене … — сказав Терьохін. — Причому не я один говорив. Ксюнька, не журись, давай вже зателефоную, поговоримо по душах, як у колишні часи ».
За словами Михайла, Ксенія заблокувала його в соціальних мережах, і він не може зв'язатися з нею. Нагадаємо, що Терьохін був учасником проекту «Дом-2», однією з ведучих якого була Бородіна. У пари зав'язався бурхливий роман, за 3,5 року стосунків вони розходилися і знову сходилися. Але один з розривів став остаточним. І через кілька місяців після нього, Ксенія вийшла заміж за дагестанського бізнесмена Курбана Омарова.

44-300x199

«Шкода звичайно мені, що все так у неї вишло. Він її з бізнесом підставив? Жесть, звичайно … Я, якщо чесно, не думав, що все так закінчиться. Мені щиро шкода, я переживаю за Ксюшеньки і Марусеньку (Маруся — старша дочка Ксенії Бородіної від першого шлюбу. — Прим.), Погано їй зараз … », — поділився Михайло Терьохін, читаючи коментарі в Periscope.
Передплатники написали, що зараз веде з дітьми перебуває в Туреччині, але Михайла це не здивувало:

«Вона зараз у Туреччині, так, як раз в тому готелі, де проходив наш з нею останній спільний відпочинок. Напевно, ходить і згадує: ми тут з Мишком ходили, а тепер я тут одна з двома дітьми і без Ведмедики, — додав він. — Ну нічого, все пройде, пройде і це, як то кажуть ».
Багато передплатники висловили надію на те, що пара ще помириться і знову буде разом.

«Та хто ж мене візьме назад? — Відповів запитанням на пропозицію Терьохін. — Хотів їй зателефонувати, а вона номер мій заблокувала. Ось це дивно насправді, за 1,5 року могла б вже і розблокувати. Але немає, мабуть, не потрібна їй моя підтримка. Та й не можна діяти, люди ще офіційно є чоловіком і дружиною, може, ще й помиряться. Дітей у неї двоє? Так я її хоч з чотирма прийму »- сказав Михайло.