Новини про зірок
Подобається

Дочка Ольги Кабо влаштувала істерику через вагітність мами (фото)

20/07/2016     Автор: admin
Дочка Ольги Кабо влаштувала істерику через вагітність мами (фото)

Актриса розповіла про те, як відреагувала її дочка на новина про поповнення в сімействі

Коли Ольга Кабо дізналася, що чекає на другу дитину, вона поділилася радістю з дочкою. Однак реакція юної дівчини виявилася дуже несподіваною — та буквально впала в істерику, повідомляє Корупція.Стар

Зараз діти Ольга Кабо — 17-річна Тетяна і трирічний Вітя обожнюють один одного. "Коли донька тільки дізналася про мою вагітність, вона так емоційно відреагувала на це, що я дуже засмутилася. Пам'ятаю, посмішка зійшла з її обличчя і вона як зареве на повен голос:" Ні, тільки не це … "Начебто заспокоїлася, віддихалась і питає : "А коли дитина народиться?" Кажу: "У серпні". І Таня знову розридалася: "Кошмар, це ж мій день народження! Все, тепер у мене ніколи не буде свята … "Так що були і сльози, і ридання, і благання …", — Ольга Кабо.

Згодом діти почали ладити і тепер прекрасно спілкуються. "Зараз Тетяна живе самостійно в московській квартирі, а кожні вихідні ми влаштовуємо сімейні посиденьки вдома або спільні походи в цирк, в театри, в парк, — повідомила актриса. — Вітя обожнює сестру, і весь час проситься до неї в гості. І Танюша з задоволенням нас запрошує до себе. Вона готує обід, продумує розважальну програму, зовсім як в дитинстві: грає братові на роялі, показує мультики, дає слухати "свою", дорослу музику — в загальному, просвіщає його! Крім того, щороку ми намагаємося з дітьми поїхати кудись відпочити разом ".

57_main