Новини про зірок
Подобається

Топ-5 зірок, які віддали свої гонорари на благодійність (фото)

19/07/2016     Автор: admin
Топ-5 зірок, які віддали свої гонорари на благодійність (фото)

Дізнайся, хто з зірок не шкодує грошей на добрі справи  

Якщо людина має добре серце, то вона буде безкінечно сіяти любов, роблячи цей недосконалий світ добрішим. Завжди приємно усвідомлювати, що добро перемагає зло, що добрих, хороших, чесних і сердечних людей на цій планеті більше. Це вселяє надію на світле майбутнє.

Сьогодні ми пропонуємо тобі дізнатися імена зірок, які не шкодують власних гонорарів і щедро жертвують гроші на благодійність. Ці історії надихають. Скільки б ти не заробляла, як би не складалася доля, завжди є можливість допомогти ближньому — грошима, речами, добрим словом або просто своєю увагою, повідомляє Корупція.Стар

  • Джоан Роулінг

Відома письменниця, автор "Гаррі Поттера" завдяки своїй фантазії і письменницькій майстерності заробила гонорар в розмірі мільярда доларів. Але статус мільярдера протримався за нею недовго. Третину свого статку Джоан віддала на благодійність. Всього Роулінг витратила на філантропію близько 160 мільйонів фунтів. Велика частина цієї суми пішла в благодійну організацію "Lumos", яку заснувала Роулінг.

Топ-5 зірок, які віддали свої гонорари на благодійність

Роулінг розповіла, що одного разу вона побачила в газеті статтю, присвячену дітям з фізичними та розумовими відхиленнями зі Східної Європи. Публікація супроводжувалася фото дитини, яка фактично знаходилася в клітці. Фотографія настільки вразила жінку, що вона вирішила присвятити свої сили вивченню проблеми: їздила по дитячих будинках Молдавії, Чехії, Болгарії та України, спілкувалася з медичними чиновниками. Сьогодні "Lumos" сприяє підтримці сімей, які зважилися взяти дитину з особливостями, а також на поліпшення умов життя в дитячих будинках.

  • Марк Цукерберг

Мільярдер, засновник мережі Facebook Марк Цукерберг, незважаючи на свої неймовірні статки, до грошей ставиться достатньо прохолодно. На день народження своєї доньки він залишив повідомлення в своїй соціальній мережі, де зізнався, що протягом життя віддасть 99% пакета акцій Facebook на благодійність і громадську діяльність. У повідомленні, яке він адресував своїй дочці, Марк вказав, що гроші підуть на розвиток людського потенціалу і створення рівних можливостей для дітей у всьому світі.

Марк Цукерберг

Виходячи з вартості акцій Facebook, статки Цукерберга оцінюються в 45 мільярдів доларів. Протягом найближчих трьох років Марк Цукерберг зобов'язався витрачати на благодійність по мільярду в рік. Також, звертаючись до дочки Макс, він побажав їй вирости в світі, кращому ніж наш.

Тіна Кароль

Відома українська співачка Тіна Кароль після трагічної смерті чоловіка стала справжнім філантропом. Свої гонорари, отримані за сольні концерти, проведені в рамках концертних турів, вона передає у власний благодійний фонд "Полюс тяжіння", який займається купівлею необхідного медичного обладнання в онкологічні дитячі відділення простих міських лікарень по всій Україні. Співачка активно допомагає хворим дітям і їхнім батькам у боротьбі зі страшною недугою.

Топ-5 зірок, які віддали свої гонорари на благодійність

В моїй ідеї створити такий фонд є всього одна і найважливіша мотивація — це турбота. Переживши подібне, я розумію, наскільки самотньо відчувають себе батьки і дітки, які страждають від цієї страшної чуми 21 століття. Я хочу принести в їхнє життя трохи радості, тепла і турботи про них. Надзавданням моєї ініціативи є надихати людей на добрі справи

розповіла Тіна Кароль.

 

  • Кріштіану Роналду

Кріштіану Роналду не тільки один з найдорожчих футболістів, він, в першу чергу, людина з добрим серцем. Безліч раз Роналду віддавав свої гонорари на благодійність.

Футболіст пожертвував 7 мільйонів євро міжнародній організації "Save The Children", яка займається допомогою постраждалим під час землетрусу в Непалі. Одного разу Роналду запропонували пожертвувати деякі свої речі, щоб зібрати 60 тисяч євро на операцію для десятимісячного хлопчика, який страждає від серйозного захворювання мозку. В результаті футболіст не тільки віддав свою футболку і бутси, а й заплатив за операцію.

Топ-5 зірок, які віддали свої гонорари на благодійність

Кріштіану також жертвував мільйони євро на допомогу дітям в секторі Газу. Він продовжує працювати в тісній співпраці з ЮНІСЕФ і благодійною організацією "World Vision". У 2004 році Кріштіану відправився в Індонезію, щоб допомогти жертвам руйнівного цунамі.

Крім того, днями стало відомо, що свій гонорар, зароблений в рамках Євро 2016 Роналду віддав на благодійність. Футболіст пожертвував 275 тисяч євро на допомогу дітям, хворим на рак. З'ясувалося також, що це не перше його пожертвування. До початку чемпіонату Європи 2016 він зробив ще один внесок у розмірі 465 тисяч євро в одну з неурядових організацій.

  • Кіану Рівз

Відомий актор давно показав свою доброту і щедрість. Рівз дуже мудра і глибока людина, для якої гроші не мають великого значення в житті.

Топ-5 зірок, які віддали свої гонорари на благодійність

Ще за часів "Матриці" Кіану Рівз свій гонорар, який на той момент складав 80 мільйонів доларів, розділив між командою зі спецефектів і костюмерами. Рівз вважав, що вони заслужили похвалу за роботу над фільмом більше за інших. Не забув він і про каскадерів — абсолютно всім, хто працював над продовженнями "Матриці", він купив по мотоциклу. Рівз заснував власний фонд по боротьбі з раком, у який передає свої гонорари. Актор завжди відкритий для спілкування і ніколи не ставить себе вище за інших, допомагає тим, хто цього потребує.