Зіркові скандали
Подобається

Меладзе врятував побиту Агурбаш

19/07/2016     Автор: Катерина Гук
Меладзе врятував побиту Агурбаш

Відомий співак і продюсер Валерій Меладзе врятував від депресії побиту російську артистку Анжелку Агурбаш.

Про це співачка розповіла, взявши участь в флешмобі # ЯНеБоюсьСказать, де поділилася, як знущався над нею її колишній чоловік, пише Starhit.ру, передає Корупція.Стар

За словами Анжеліки, Микола побив її, а коли дівчина вирішила розлучитися з ним, спробував позбавити батьківських прав на сина Анастаса. Співачка повинна була діяти.

"Продумавши все, порадившись з рідними, я зробила акуратну інтелігентну заяву в пресі. Це був вимушений крок, щоб врятувати себе і дитину. Звичайно, тут же посипалися коментарі шанувальників і Хейтер. Більшість підтримувала:" Анжеліка, мочіть його! Він повинен відповісти за злочини! "А деякі, слава богу, їх меншість, писали:" Подивися на свій зовнішній вигляд, так ти сама напросилася напевно ", — поскаржилася Агурбаш.


"А потім якось в аеропорту зустріла Валерія Меладзе, і він порадив:" Анжеліка, не смій читати! І оточенню накажи НЕ лазити по всяких форумах ". Зробила, як він сказав, і з того моменту дотримуюся цього правила. Мені було дуже важко відкритися, я розуміла, що шлейф буде тягнутися за мною все життя", — зізналася Анжеліка.

Співачка стверджує, що після цього вона поговорила з близькими, вони постаралися не звертати уваги на те, що пишуть в інтернеті, не ставити зайвих запитань. Через якийсь час співачці вдалося впоратися з глибокою депресією.

"Я дуже сильна людина і змогла за кілька років вийти з депресії самостійно, але не всі такі, як я. Так що, жінки, не бійтеся звернутися до психолога! Це може вас врятувати", — завершила знаменитість.