Плітки
Подобається

Екс-Холостяк ненароком розсекретив стать своєї майбутньої дитини (фото)

19/07/2016     Автор: Катерина Гук
Екс-Холостяк ненароком розсекретив стать своєї майбутньої дитини (фото)

Максим Чмерковський шалено любить свою дружину і з нетерпінням чекає появи на світ дитини, яку вона носить під серцем.

Через деякий час після закінчення першого сезону шоу «Холостяк» його головного героя запідозрили в романі з танцівницею Петою Маргатройд. Потім чутки про їхні стосунки підтвердилися, а в лютому поточного року вони одружилися. Максим і Пета зізналися, що день їхнього весілля — це найкращий день у житті і означає він для них дуже багато. Закохане подружжя не стали довго тягнути з новинами про швидке поповнення і ось уже на їх сторінках в Інстаграме красуються фотографії вагітної Пети і щасливого Макса, передає Корупція.Стар

Днями Петі Маргатройд виповнилося 30 років, з чим її чоловік привітав дуже зворушливо, написавши в Інстаграме наступне:

«Happy birthday Рeta❤️ I can not wait to tell our kids stories about these pictures and I do not know how you manage to get hotter every day, but I am infinitely more attracted to you now then ever before! And 30s are so much better than 20s! Trust me … I know ». У перекладі  його послання означає: «З Днем народження, Пета! Я не можу дочекатися моменту, коли зможу розповідати нашим дітям історії про ці фотографії! Я не знаю, як тобі вдається щодня ставати все сексуальніше, але я виразно зачарований тобою, як ніколи раніше. І 30 років — це набагато крутіше, ніж 20! Повір мені … Я знаю! ».


Одна з фотографій з Дня народження Пети Маргатройд зацікавила інтернет-публіку, тому що на ній зображений її іменинний тор, на другому поверсі якого були розміщені блакитні пінетки з мастики. В наслідок чого публіка впевнена в тому, що у Чмерковського скоро народиться син.

1468910516_margatroyd