Звездные скандалы
Подобається

Ані Лорак подає на розлучення! Фото-докази зрад чоловіка-турка!

19/07/2016     Автор: Яна Романська
Ані Лорак подає на розлучення! Фото-докази зрад чоловіка-турка!

Шлюб Ані Лорак ось уже на протязі семи років обговорюється всіма, кому не лінь. «Улюблений» всіма критик Отар Кушанашвілі також вирішив висловити свою думку з приводу відносин пари, заявивши, що Мурат — альфонс і зрадник, передає Корупція.Стар

Хоч як би намагалася співачка Ані Лорак розповідати про те, що її шлюб — щасливий, а в родині процвітає любов і гармонія, завжди знаходяться критики, які мають іншу думку. Одного разу в одному з інтерв'ю знаменитий любитель гострого і образливого слівця Отар Кушанашвілі.

Коли навколо чоловіка Ані Лорак постійно крутилися журналісти, намагаючись підловити його в компрометуючих ситуаціях, співачка завжди намагалася відкидати чутки про проблеми в родині. Проте, в мережі часто з'являлися знімки із зображенням Мурата і невідомих дівчат. Після того, як «хвиля зрад» зникла, публіка почала говорити, що Налчаджиоглу живе за рахунок багатої дружини.

10-12

В цей же час і висловився Отар, заявивши, що шлюб Ані Лорак та Мурата насправді тріщить по швах, і немає там ніякої казки, яку вони намагаються описати: 

«Ані Лорак починає дізнаватися все про чоловіче віроломство. Її шлюб з турком Муратом тріщить по всіх швах; не витримала випробування красива байка, що він бізнесмен, альфонс альфонсом, класичний типаж; шлюб на шляху до катастрофи. Добре, друг Філіп Кіркоров поруч».
 
Насправді, як йдуть справи в сімейному житті Кароліни, нікому невідомо. Зірка не багатослівна з цього приводу. Одного разу, вона заявила пресі:

«Пам'ятаю, коли стало відомо, що ми — пара, в київській пресі всі намагалися якось нас підколоти. А Мурат просто не розумів чому. У чому тут проблема — що він турок? Що поганого? Я його просила: не читай ти нічого, що про нас пишуть в пресі і в Інтернеті. А він же тоді і російською мовою погано володів, але все сидів, перекладав … Я дуже за нього тоді боялася. Це ж з глузду з'їхати можна від того, що пишуть деякі люди! Мало йому було складнощів: все кинув, переїхав в чужу країну, дружина — артистка, що саме по собі нелегко».

828898 (1) svv_4250 zsxdfchghjknlmluy

Через кілька років, публіка знову заговорила про проблеми в родині, незважаючи на те, що не так давно Ані Лорак розповідала, як зберегти шлюб і відносини з чоловіком. Всьому виною стали її постійні від'їзди, гастролі, інтерв'ю, фотосесії і т.п. Мурат не витримував такого графіка, залишаючись постійно на самоті, і сподіваючись на те, що дружина схаменеться.

12-9

На щастя, це все-таки відбулося. Принаймні так стверджувала сама співачка: 

«Бувало, я вранці йшла і тільки на наступний ранок приходила, тому що знімала кліп. У мене був тур за туром — 20 міст. Мурат питав: «Ти де?» — «Я завтра — в одному місті, післязавтра — в іншому, потім приїду до Києва, але у мене відразу зйомка. Ой, все, давай потім зателефоную». 

Врешті-решт він вибухнув: 

«Де ж у твоєму графіку віконце для мене? Може, я тобі взагалі не потрібен? Ти ще пам'ятаєш, що я існую?».

В результаті, всі труднощі позаду, і щасливі Кароліна і Мурат продовжують виховувати п'ятирічну дочку Софію, у якій, до речі, недавно був день народження.