Новини про зірок
Подобається

Алсу під час вагітності відкрила в собі нові таланти (фото)

19/07/2016     Автор: admin
Алсу під час вагітності відкрила в собі нові таланти (фото)

В очікуванн третьої дитини Алсу знову повернулася до свого давнього захоплення.

Відома 32-річна співачка Алсу через кілька місяців стане мамою втретє, занурившись в турботи про дитину. А поки артистка повністю віддає себе творчості, повідомляє Корупція.Стар

Виявляється, Алсу не тільки гарно співає, але ще і добре малює: в очікуванні своєї третьої дитини співачка знову повернулася до свого давнього захоплення.

Проводимо час з користю. Пора впритул відновити улюблене заняття

підписала фото першої роботи Алсу, якою поділилася у своєму мікроблозі.

Алсу

Крім того, шанувальники Алсу у коментарях до постів у Мережі відзначають, що у співачки під час третьої вагітності сильно змінився характер:
все частіше в її мікроблозі стали з'являтися побажання любові і роздуми про життя. Як приклад, її останній пост про те, якою має бути справжня любов:

 

Важливо не те, що ти подарував і скільки витратив, по-справжньому важливо, що ти у це внутрішньо вклав і як часто думав про людину. Важливо не скільки у тебе перемог за спиною, статусів і досягнень, по-справжньому важливо і значимо — чи обіймаєш ти її на ніч, засинаючи під її подих, і чи залишилося в тобі те колишнє тепло, увага і трепет, коли ви поруч. По-справжньому важливо не справа всього твого життя, нехай вона і улюблена і ти в ній себе знайшов — це всього лише пил сприйняття нашого его, по-справжньому важливо дарувати і отримувати любов, піклуватися і бачити турботу, писати банальні смс-ки "сумую" і летіти з роботи туди, де завжди чекають і де затишно. По-справжньому важливо лише одне в житті, став ти щасливою людиною чи ні… Любов не можна купити і запозичити, це найбільш тендітна і рідкісна матерія, її аналогів у житті багато, як і в світі fashion повно копій під бренди, але творець завжди є істина, так само як і любов у вашому серці, адже якщо вона прийшла, ви її ні з чим вже не переплутаєте.

Алсу