Новини про зірок
Подобається

Найдорожча модель світу повертається на подіум

18/07/2016     Автор: Катерина Гук
Найдорожча модель світу повертається на подіум

Найдорожча модель світу Жизель Бюндхен заявила про те, що планує повернутися на подіум на деякий час. 

Тріумфальне повернення заплановано на 5 серпня, день відкриття Олімпійських ігор 2016 року в Бразилії, передає Корупція.Стар

За словами моделі, вона згодна зробити виключення тільки для урочистого відкриття Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро, однак в майбутньому вона більше не братиме участь в показах. Бюндхен також розповіла, що її тіло занадто втомилося від виснажливої ​​підготовки до постійних модних показів, і через це вона була змушена відмовитися від участі в них. Водночас вона все ще активно бере участь в рекламних кампаніях, фотосесіях та інших акціях модельного бізнесу.

Вона також стала вести більш активне соціальне життя. В кінці травня на другому засіданні Асамблеї ООН з питань навколишнього середовища Жизель вибрала собі тварину, права якої захищатиме цьогоріч. Її підопічними стали морські черепахи.

Варто нагадати, що Бюндхен вирішила завершити свою кар'єру подіумної моделі минулого року. Останній раз вона вийшла на подіум під час показу колекції бренду Colcci в рамках тижня моди в Сан-Паулу.

giseleharpersbazaar6 model-zhizel-byundhen-nadela-parandzhu-6162