Зіркові скандали
Подобається

Машу Распутіну ледь не викрали!

18/07/2016     Автор: Катерина Гук
Машу Распутіну ледь не викрали!

Фатальна блондинка Маша Распутіна ледь не стала жертвою своєї сексуальності. Приїхавши з концертами в одну з кавказьких республік, сибірська діва влаштувала на сцені чи не стриптиз. Одягнена в суперміні і з глибоким декольте, вона випурхнула до глядачів зі словами: «Салам алейкум, горяни!» …

Згідно з розповіддю Распутіної, це сталося ще кілька років тому. Почувши таке звичне для цих місць вітання, гарячі кавказці посхоплювалися і в знак подяки взялися аплодувати і свистіти, передає Корупція.Стар

Машу немов понесло: окрилена настільки захопленим прийомом, вона не на жарт розійшлася. Співачка задирала спідницю і демонструвала свої апетитні частини тіла, чим ввела горців в екстаз і збудження.

Ледве Распутіна завершила виступ і попрямувала до своєї машини, вона помітила величезний натовп чоловіків, що з цікавістю вивчав її тіло. Кілька з них попрямували до зірки і недвозначно запропонували їй повечеряти в кращому ресторані міста.


Маша відрізала: «Хлопці, я втомилася, дайте мені спокій». Але джигіти і не думали прислухатися до її прохання. Двоє з них взяли під руки Машу і стали силою тягнути до свого авто. Відчувши недобре, адміністратор співачки Наталя вступила в переговори з чоловіками. «Дайте Маші хоча б переодягнутися», — сказала вона. Ті погодилися.

Дами пішли в гримерку, де Распутіна скомандувала Наталії надіти своє плаття і крислатий капелюх. Та в цьому вбранні вискочила на вулицю, швиденько сіла в машину артистки.

Поки ж горяни намагалися витягнути лже-Распутіну з автомобіля, сама співачка через чорний хід покинула зал і помчала в готель збирати речі.