Новини про зірок
Подобається

«Холостяк-6»: стало відомо, коли одружаться Іраклі та Олена (фото)

18/07/2016     Автор: Катерина Гук
«Холостяк-6»: стало відомо, коли одружаться Іраклі та Олена (фото)

Головний герой шостого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" відповів на питання, яке цікавить всіх шанувальників проекту.

Іраклі Макацарія розповів СТБ, коли харківська красуня Олена Лесик почує пропозицію руки і серця, передає Корупція.Стар

"Про одруження нас запитують дуже багато. Це питання часу. Дозрівання відносин вимагає більше часу, ніж просто бажання глядачів. Це дуже важливий крок у житті. Ми не вважаємо, що повинні комусь щось доводити. Коли ми дійдемо до цього рішення (через місяць або через два роки), то це буде саме тоді, коли ми вважатимемо за потрібне ", — заявив Іраклі.

Кінопродюсер розповів, наскільки йому підходить фіналістка проекту.
"Я не раз говорив, що не вірю в ідеальні стосунки і в ідеальних людей. Почну з себе. Я далеко не ідеальний і, відповідно, не можу чекати цього від іншої людини. Відносини у нас справжні: є і сварки і непорозуміння, є всі нормальні емоції, які виникають у відносинах. Не потрібно ідеалізувати відносини. Нехай вони будуть природними і справжніми, тоді все буде проходити саме собою ", — зазначив Макацарія.

Бізнесмен поділився, чим його може підкорити дівчина.
"Дівчина може підкорити чоловіка дуже багатьма речами. Для цього немає конкретної формули або стандарту. Кожен чоловік" підкоряється "дуже індивідуально, кому що подобається. Якщо розмова йде про підкорення серця чоловіка, то секс тут не дуже доречний, він переходить на другий-третій план . дівчина повинна бути розумною, з людиною має бути цікаво. По-іншому неможливо вибудовувати відносини, тільки почуттів недостатньо, якщо немає теми для розмови. Природно, хороша фізична форма для мене важлива. Дуже важливий гумор, щоб дівчина в першу чергу розуміла мій гумор , так як він дуже нестандартний. і, звичайно, духовна частина — вона дуже головна і дуже важлива ", — повідомив Холостяк.

Також Холостяк розповів, що планує зайнятися бізнесом в Україні.
"Я вже планую пару проектів, які будуть пов'язані з Україною. Перший проект — це спільний з Україною фільм, романтична комедія, яку ми збираємося зняти з моїми партнерами з Грузії. Зараз розробляємо сценарій, навіть подали його на Одеський кінофестиваль. Думаю, що приблизно через сім-вісім місяців ми вже повинні усунути з посади. Другий проект пов'язаний з фешн-індустрією, так як раніше я був зайнятий у цій сфері. Один — це бренд моєї успішної подруги-дизайнера, яка розробляє чоловічу і жіночу лінії одягу. Лінію для чоловіків ми з нею будемо розробляти разом. якраз на відкритті Одеського кінофестивалю я з Оленою будемо в одязі з нової колекції. І другий бренд теж дуже цікавий проект, думаємо, запустити його приблизно в жовтні ", — резюмував Іраклі.

974492 Wx600_560330 573083 155949